Administrators Grendziu Posted April 15, 2016 Administrators Share Posted April 15, 2016 Od czasu do czasu na naszym FANPAGE dodawane są posty Fundacji MARE, za sprawą naszej Pani Grafik... Będę wklejał tutaj kolejno infografiki. Co sądzicie o takich działaniach? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerva Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Jeśli mam tworzyć infografiki dla Nas również, potrzebuje Waszej pomocy! Pomysłów, danych, inspiracji, niech wychodzą one od każdego, ja postaram się to przełożyć na coś w powyższym lub fajniejszym jeszcze stylu. Wy orientujecie się lepiej ode mnie w sprzęcie, czy całym wędkarskim światku, bardziej tym żyjecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 15, 2016 Author Administrators Share Posted April 15, 2016 Dnia 15.04.2016 o 13:04, Cerva napisał: Jeśli mam tworzyć infografiki dla Nas również, potrzebuje Waszej pomocy! Pomysłów, danych, inspiracji, niech wychodzą one od każdego, ja postaram się to przełożyć na coś w powyższym lub fajniejszym jeszcze stylu. Wy orientujecie się lepiej ode mnie w sprzęcie, czy całym wędkarskim światku, bardziej tym żyjecie To się zgadaliśmy.... chciałem w tym wątku podyskutować na temat działalności fundacji Mare, a nie geniuszu projektu graficznego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerva Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 @Grendziu wieje tam u Nas (bo tak mogę już powiedzieć) poważną biedą i nędzą Stąd działalność ogranicza się póki co do szukania środków, itd. Jednak sam Prezes, jak już Ci kiedyś wspominałam, pytał się o dlaRyb Podejrzewam, że gdybyśmy tutaj zaczęli się fajnie rozwijać to można by powiązać jakoś siły, a przynajmniej od czasu do czasu poważnie współpracować. Uważam, że dlaRyb.pl ma w swojej nazwie potencjał by wyruszyć i na morze, ale oczywiście nie teraz, chociaż? Mamy tu jakichś lwów/lwice morskie? Poza tym w tej chwili nie wiem co więcej napisać, lepiej zajrzeć sobie do statutu i ich celów na stronie: Fundacja MARE i poczytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 27, 2016 Author Administrators Share Posted April 27, 2016 Może zaproś Prezesa z Mare tutaj? Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts