Jump to content

Fundacja MARE

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Od czasu do czasu na naszym FANPAGE dodawane są posty Fundacji MARE, za sprawą naszej Pani Grafik...

Będę wklejał tutaj kolejno infografiki. Co sądzicie o takich działaniach?

mare.jpg

• Like 1

Jeśli mam tworzyć infografiki dla Nas również, potrzebuje Waszej pomocy!

Pomysłów, danych, inspiracji, niech wychodzą one od każdego, ja postaram się to przełożyć na coś w powyższym lub fajniejszym jeszcze stylu.

Wy orientujecie się lepiej ode mnie w sprzęcie, czy całym wędkarskim światku,  bardziej tym żyjecie B|

• Administrators
Dnia 15.04.2016 o 13:04, Cerva napisał:

Jeśli mam tworzyć infografiki dla Nas również, potrzebuje Waszej pomocy!

Pomysłów, danych, inspiracji, niech wychodzą one od każdego, ja postaram się to przełożyć na coś w powyższym lub fajniejszym jeszcze stylu.

Wy orientujecie się lepiej ode mnie w sprzęcie, czy całym wędkarskim światku,  bardziej tym żyjecie B|

To się zgadaliśmy.... chciałem w tym wątku podyskutować na temat działalności fundacji Mare, a nie geniuszu projektu graficznego :icon_arrow1::icon_arrow1::icon_arrow1:

@Grendziu wieje tam u Nas (bo tak mogę już powiedzieć) poważną biedą i nędzą ¬¬

Stąd działalność ogranicza się póki co do szukania środków, itd. 

Jednak sam Prezes, jak już Ci kiedyś wspominałam, pytał się o dlaRyb :icon_arrow1:

Podejrzewam, że gdybyśmy tutaj zaczęli się fajnie rozwijać to można by powiązać jakoś siły, a przynajmniej od czasu do czasu poważnie współpracować.

Uważam, że dlaRyb.pl ma w swojej nazwie potencjał by wyruszyć i na morze, ale oczywiście nie teraz, chociaż? Mamy tu jakichś lwów/lwice morskie? :)

Poza tym w tej chwili nie wiem co więcej napisać, lepiej zajrzeć sobie do statutu i ich celów na stronie: Fundacja MARE i poczytać.

• 2 weeks later...
  • Administrators

Może zaproś Prezesa z Mare tutaj?

Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka