Bebzon Posted November 18 Share Posted November 18 Krótkie pytanko: miał ktoś z Was do czynienia z tymi kijkami? Każda opinia mile widziana. ☺️Oglądałem i wlazł mi taki jeden między zęby jak ość z krąpia i nie chce wyjść. Link pierwszy lepszy. https://pleciona.pl/pl/p/SHIMANO-Zodias-Spinning-2%2C13m-5-15g-2cz./43403 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 18 Administrators Share Posted November 18 Miałem dzisiaj w ręce Zodias kij na okonie petarda, a o pecionke nie pytałem...😄😄😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 18 Administrators Share Posted November 18 7 godzin temu, Grendziu napisał(a): Miałem dzisiaj w ręce Zodias kij na okonie petarda, a o pecionke nie pytałem...😄😄😄 Tej źle odczytałem, był to kij do 6g , ale kumpel się chwalił, że kupił ten kij tylko za 1400zl... Mega czuły kijek, byłem pod wrażeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts