Jump to content

Preston Innvations

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 6 months later...

No widzisz@Grendziu z Prestonem jest tak , że do sieci wyrzucili z hukiem informacje o nowościach, a na rynek nic nie dali. Takie dostałem informację na stoisku Gozdawy. Być może były te wędki i ich nie zauważyłem, bo nie pamiętam. Najprawdopodobniej jeszcze w tym roku Preston zrobi wysyłkę swoich nowości do sklepów, choć to też niepewna informacja. Oglądałem kolejny raz serie Mini Plus i już mi się tak nie podobają jak za pierwszym razem.

• 1 year later...
  • 5 months later...
Dnia 17.05.2018 o 07:19, Grendziu napisał:

Fajne to cuuuuuś :P

Doświadczenie uczy, że każdy moduł, który jest ruchomy może być wrażliwy na uszkodzenia... Ale fajne jest cuuś.:D

Edited by Jurek

• Administrators
13 minut temu, Jurek napisał:

Doświadczenie uczy, że każdy moduł, który jest ruchomy może być wrażliwy na uszkodzenia... Ale fajne jest cuuś.:D

No i kupiłem to cuuś przez @Grzes77, ale ryby nie pobierały na to. Aby nie było był haczyk i różne próby. Wykonanie 9/10 można się delikatnie przyczepić do ruchów posuwisto zwrotnych, no ale to niby przy takim zamontowaniu jest oczywiste. 
Środek ciężkości na dole - całość wyważona w taki sposób, że przekracza bariery rzutowe na duży in plus, leci jak pocisk. Nie spotkałem na rynku aby coś o podobnej gramturze mogło to przerzucić. In minus, przynajmniej w moim przypadku to celność w oddawaniu rzutów. Niby leci i leci, ale o punktowym rzucie na dalekich dystansach nie ma mowy.
Ogólnie za mało testów zrobiłem w tym roku, bo jak już mogłem łowić na jeziorze to wolałem klasyczny feeder mimo wszystko :champagne-2010:

• Like 1