elvis Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 W związku z tym, że za dwa tygodnie mam zawody okręgowe na w/w zbiorniku chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej. Mimo, że jest to flagowa woda Okręgu Radom, to nie miałem jeszcze okazji tam łowić. Zawody są metodą feederową. Wszelkie wskazówki mile widziane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Możemy pojechać potrenowac.Zbiornik dość trudny. W zależności od miejsca. Od Kaleni płytko,co wymaga dalekich rzutów. Najlepsze miejsca na półwyspie pomiędzy tamą a plażą bo jest tam głęboko(stare koryto Radomki) . Zawody pewnie na " kamieniach" od strony Głogowa . Dorodne leszczyki tam pływają. Większa presja na karpie a już od niedzieli będzie łódka przy łódce w pogoni za sandaczem. Wrzuce fotke z mapką zalewu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 26, 2016 Administrators Share Posted April 26, 2016 Cygan za sandaczem? Ja wiem, że on w maju fajnie bierze, ale hellloł, od 1 czerwca można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Zaiste masz rację. Zwracam honor. Wkradł się błąd. Bo i z łodzi można łowić od 1 czerwca. Z tego co mi wiadomo to odbyły się tam odłowy ryby do nowego zalewu Jagodno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 Zawody mają być na zaporze bocznej w Brudnowie, tam gdzie nie wolno łowić indywidualnie, tylko zorganizowane grupy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Jak coś to 3 możemy pojechać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Wpadł mi w oko na FB taki film nakręcony przez jednego wędkarza. To woła o pomstę do nieba. Co za bydle zrobiło coś takiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 22, 2016 Administrators Share Posted May 22, 2016 MASKARA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Jeszcze zdjęcia były z drugiej siaty rozciągnięte od brzegu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 22, 2016 Administrators Share Posted May 22, 2016 Nogi z dupy bym powyrywał!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts