Jump to content

Nowości GURU

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Dziś bodajże pojawiły się nowe haczyki GURU - mnie osobiście nigdy nie przekonywało takie lub podbne zagięcie haka, ale kto to tam wie...
gugug.jpg

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Grendziu

18

• elvis

10

• ArekH

7

• NPC

5

Podobne haki ma Preston PR 434. Bardzo fajnie mi się przy spławikowaniu na nie łowi. Guru jakby ciut bardziej kanciaste. 

PR434_1.jpg

• 1 month later...
@Elvis który lepszy, z dłuższą czy krótszą rurką?

guru.jpg

Nie wiem. Nie zastanawiałem się nad tym. Widziałem jak któryś z zawodników w UK używał dlugich, ale dlaczego? Może bardziej stabilne w locie na dłuższe dystanse.

Ja przerobiłem swój in line tak, że teraz wchodzi łącznik od drennana. Wiertło 5mm i w large bez problemu. W mniejszym trochę zniszczyło rurkę lecz działa jak powinno.

Na zlocie sig złamałem górną rurkę przy samym podajniku przez głupotę. Wiertło 3.3mm i bez problemu podajnik jak nowy. Tak tak Daniel te od Ciebie

Będę chciał zrobić podobny z plexi i zobaczyć jak będzie się sprawował :D

• Administrators
39 minut temu, Ostap napisał:

Ja przerobiłem swój in line tak, że teraz wchodzi łącznik od drennana. Wiertło 5mm i w large bez problemu. W mniejszym trochę zniszczyło rurkę lecz działa jak powinno.

Na zlocie sig złamałem górną rurkę przy samym podajniku przez głupotę. Wiertło 3.3mm i bez problemu podajnik jak nowy. Tak tak Daniel te od Ciebie emoji3.png

Będę chciał zrobić podobny z plexi i zobaczyć jak będzie się sprawował :D

Takie drogie cudo "spułeś"? Ehhhh :P Zdjęcie proszę.

Połowiłeś chociaż?

• Administrators

Wg mnie Guru robi najlepsze akcesoria. Cena powala, ale jakość i funkcjonalność - najlepsza.

No i mamy trochę cięższy kaliber.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=615472805270175&id=411846835632774

Myślałem aby do nich napisać o rozmiar XL ale nie znam języka. A po drugie nie wiem czy zda egzamin. Czy pellet nie będzie wypadać. Do woreczków Pva by się nadawał. Być może zrobię prototyp na frezarce CNC i trochę potestuję. Mam 7 kg pelletu Coppensa to jest czym. Tylko kiedy?