Administrators Grendziu Posted May 2, 2016 Administrators Share Posted May 2, 2016 Dziś bodajże pojawiły się nowe haczyki GURU - mnie osobiście nigdy nie przekonywało takie lub podbne zagięcie haka, ale kto to tam wie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Podobne haki ma Preston PR 434. Bardzo fajnie mi się przy spławikowaniu na nie łowi. Guru jakby ciut bardziej kanciaste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 13, 2016 Author Administrators Share Posted June 13, 2016 @Elvis który lepszy, z dłuższą czy krótszą rurką? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 @Elvis który lepszy, z dłuższą czy krótszą rurką? Nie wiem. Nie zastanawiałem się nad tym. Widziałem jak któryś z zawodników w UK używał dlugich, ale dlaczego? Może bardziej stabilne w locie na dłuższe dystanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Ja przerobiłem swój in line tak, że teraz wchodzi łącznik od drennana. Wiertło 5mm i w large bez problemu. W mniejszym trochę zniszczyło rurkę lecz działa jak powinno. Na zlocie sig złamałem górną rurkę przy samym podajniku przez głupotę. Wiertło 3.3mm i bez problemu podajnik jak nowy. Tak tak Daniel te od Ciebie Będę chciał zrobić podobny z plexi i zobaczyć jak będzie się sprawował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 13, 2016 Author Administrators Share Posted June 13, 2016 39 minut temu, Ostap napisał: Ja przerobiłem swój in line tak, że teraz wchodzi łącznik od drennana. Wiertło 5mm i w large bez problemu. W mniejszym trochę zniszczyło rurkę lecz działa jak powinno. Na zlocie sig złamałem górną rurkę przy samym podajniku przez głupotę. Wiertło 3.3mm i bez problemu podajnik jak nowy. Tak tak Daniel te od Ciebie Będę chciał zrobić podobny z plexi i zobaczyć jak będzie się sprawował Takie drogie cudo "spułeś"? Ehhhh Zdjęcie proszę. Połowiłeś chociaż? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Drogie jest lecz i skuteczne. Wykonanie kozak. Ogólnie guru jest jako firma ok. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 14, 2016 Author Administrators Share Posted June 14, 2016 Wg mnie Guru robi najlepsze akcesoria. Cena powala, ale jakość i funkcjonalność - najlepsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 No i mamy trochę cięższy kaliber. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=615472805270175&id=411846835632774 Myślałem aby do nich napisać o rozmiar XL ale nie znam języka. A po drugie nie wiem czy zda egzamin. Czy pellet nie będzie wypadać. Do woreczków Pva by się nadawał. Być może zrobię prototyp na frezarce CNC i trochę potestuję. Mam 7 kg pelletu Coppensa to jest czym. Tylko kiedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Dziś lub w poniedziałek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts