Jump to content

Żużel - wyniki, liga, GP - analizy

ArekH
 Share

Recommended Posts

Emocje już wczoraj były na GP. Może Polacy bez polotu, ale Matej się obudził, jak oddał kapitana. W zeszłym roku KK nie jechał będąc kapitanem, teraz było to samo z Matejem. Oby Przemek dał radę. No to oglądam, póki na ryby nie pojadę

• Administrators

Idę po browara właśnie:icon_arrow1:, nie mój sport, jeśli pozwolicie to wrzucę Was pod taki wątek co się "najważniejsze wydarzenia sportowe"
Miałem w planach być na Narodowym, gdyby GP Polski było w piątek to miałem na nim być...

• Like 1

• Administrators

Zmieniłem tytuł, w końcu piła ma swój wątek, to czemu fani żużla w Polsce nie mogą się tutaj pobawić :P

• Like 1

Dzięki Mister Grin!

Młody ziomek Bartek,jako nowicjusz w GP. nieźle sobie radzi. Cały czas trzyma się w czołowej 9tce! Jak tak dalej będzie ,ominie go kwalifikacja na 2017r.

• Administrators

2 x byłem w życiu na żużlu i nie zapaliła mi się żarówka. Raz w Bydgoszczy na mistrzostwach Polski i drugi raz na drugiej lidze w Poznaniu.
Obiecałem sobie, że wybiorę się na jakiś mecz jak będę w Gorzowie, ale jakoś wolę w tym czasie wojaże z wędką :icon_arrow1:
Może kiedyś @ArekH pojedziemy jak przyjadą Falubazy? Może być ciekawie i gorąco.

Arku do 8go miejsca mają zagwarantowany start w kolejnym sezonie. A co do Naszego Bartka "F-16" to ma chłopak papiery na mistrza, dużo dał mu pobyt Golloba w Gorzowie. Woda sodowa nie uderzy mu do głowy, ma przykład brata, który też miał talent, ale pieniądze go zagubiły trochę i teraz mechanikiem Bartka jest.

3 minuty temu, Grendziu napisał:

2 x byłem w życiu na żużlu i nie zapaliła mi się żarówka. Raz w Bydgoszczy na mistrzostwach Polski i drugi raz na drugiej lidze w Poznaniu.
Obiecałem sobie, że wybiorę się na jakiś mecz jak będę w Gorzowie, ale jakoś wolę w tym czasie wojaże z wędką :icon_arrow1:
Może kiedyś @ArekH pojedziemy jak przyjadą Falubazy? Może być ciekawie i gorąco.

Mecze z Zielonogórzanami mają to coś! Artura trzeba zaprosić.

• Administrators
Przed chwilą, ArekH napisał:

Mecze z Zielonogórzanami mają to coś! Artura trzeba zaprosić.

I Emila, bo to krajan jest w końcu ponoć :P

4 minuty temu, mav3rick napisał:

Arku do 8go miejsca mają zagwarantowany start w kolejnym sezonie. A co do Naszego Bartka "F-16" to ma chłopak papiery na mistrza, dużo dał mu pobyt Golloba w Gorzowie. Woda sodowa nie uderzy mu do głowy, ma przykład brata, który też miał talent, ale pieniądze go zagubiły trochę i teraz mechanikiem Bartka jest.

Tak ,zgadza się! Wiesz,Bartka też ojciec pilnuje.Myślę że to wazne! Ale jak piszesz,Tomek mu sporo serca poświęcił.

1 minutę temu, Grendziu napisał:

I Emila, bo to krajan jest w końcu ponoć :P

Emil z urzędu ma zaproszenie! :D Toż to Ziom!

Choć śledzie ukradły nam Barlinek! >:(