ArekH Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Piwko otwarte! Telewizornia na 1-kę, i czekamy na emocje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Emocje już wczoraj były na GP. Może Polacy bez polotu, ale Matej się obudził, jak oddał kapitana. W zeszłym roku KK nie jechał będąc kapitanem, teraz było to samo z Matejem. Oby Przemek dał radę. No to oglądam, póki na ryby nie pojadę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 15, 2016 Administrators Share Posted May 15, 2016 Idę po browara właśnie, nie mój sport, jeśli pozwolicie to wrzucę Was pod taki wątek co się "najważniejsze wydarzenia sportowe" Miałem w planach być na Narodowym, gdyby GP Polski było w piątek to miałem na nim być... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 15, 2016 Administrators Share Posted May 15, 2016 Zmieniłem tytuł, w końcu piła ma swój wątek, to czemu fani żużla w Polsce nie mogą się tutaj pobawić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 Dzięki Mister Grin! Młody ziomek Bartek,jako nowicjusz w GP. nieźle sobie radzi. Cały czas trzyma się w czołowej 9tce! Jak tak dalej będzie ,ominie go kwalifikacja na 2017r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 15, 2016 Administrators Share Posted May 15, 2016 2 x byłem w życiu na żużlu i nie zapaliła mi się żarówka. Raz w Bydgoszczy na mistrzostwach Polski i drugi raz na drugiej lidze w Poznaniu. Obiecałem sobie, że wybiorę się na jakiś mecz jak będę w Gorzowie, ale jakoś wolę w tym czasie wojaże z wędką Może kiedyś @ArekH pojedziemy jak przyjadą Falubazy? Może być ciekawie i gorąco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Arku do 8go miejsca mają zagwarantowany start w kolejnym sezonie. A co do Naszego Bartka "F-16" to ma chłopak papiery na mistrza, dużo dał mu pobyt Golloba w Gorzowie. Woda sodowa nie uderzy mu do głowy, ma przykład brata, który też miał talent, ale pieniądze go zagubiły trochę i teraz mechanikiem Bartka jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 3 minuty temu, Grendziu napisał: 2 x byłem w życiu na żużlu i nie zapaliła mi się żarówka. Raz w Bydgoszczy na mistrzostwach Polski i drugi raz na drugiej lidze w Poznaniu. Obiecałem sobie, że wybiorę się na jakiś mecz jak będę w Gorzowie, ale jakoś wolę w tym czasie wojaże z wędką Może kiedyś @ArekH pojedziemy jak przyjadą Falubazy? Może być ciekawie i gorąco. Mecze z Zielonogórzanami mają to coś! Artura trzeba zaprosić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 15, 2016 Administrators Share Posted May 15, 2016 Przed chwilą, ArekH napisał: Mecze z Zielonogórzanami mają to coś! Artura trzeba zaprosić. I Emila, bo to krajan jest w końcu ponoć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 4 minuty temu, mav3rick napisał: Arku do 8go miejsca mają zagwarantowany start w kolejnym sezonie. A co do Naszego Bartka "F-16" to ma chłopak papiery na mistrza, dużo dał mu pobyt Golloba w Gorzowie. Woda sodowa nie uderzy mu do głowy, ma przykład brata, który też miał talent, ale pieniądze go zagubiły trochę i teraz mechanikiem Bartka jest. Tak ,zgadza się! Wiesz,Bartka też ojciec pilnuje.Myślę że to wazne! Ale jak piszesz,Tomek mu sporo serca poświęcił. 1 minutę temu, Grendziu napisał: I Emila, bo to krajan jest w końcu ponoć Emil z urzędu ma zaproszenie! Toż to Ziom! Choć śledzie ukradły nam Barlinek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts