Rafał Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Ostatnio wpadł mi w ręce Pellet HALIBUT RED 2mm Firmy Carpio i mogę szczerze powiedzieć że może konkurować z najlepszymi markami ze spokojem . Jeżeli ktoś też już się spotkał i stosował to zapraszam do dyskusji ;D Szczegółowy test pod linkiem : Test Pelletu Carpio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 23, 2016 Administrators Share Posted May 23, 2016 Ładnie się skleił, widząc po fotkach, brakuję mi testu w wodzie kolego, jak pracuję i się rozpuszcza z upływem czasu Niestety nie widziałem produktu, choć firma coś mi mówi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Jaki jest czas rozsypania podajnika w wodzie? Znalazłem taki filmik. Jeśli to faktycznie ten sam pellet,to hmm. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 TO nie to zrobie też testy w wodzie jak będę miał pakę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafarszczak Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 To jest to ?http://www.carpioball.pl/ Kolesie z mojej miejscowości łowią na Jarosławkach karpie ładne na kulasy tej firmy, ręcznie robione kulki , zachwalają to bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts