Administrators Grendziu Posted June 2, 2016 Administrators Share Posted June 2, 2016 Mój budżet tego nie wytrzyma, ale będę szukał okazji, najlepiej po sezonie. Moc 20/25/30 KM z naciskiem raczej na 20KM. Jak ktoś coś zobaczy fajnego to proszę dać znać, bez pośpiechu, jak już go kupię to za rok odwiedzę większość imprez wędkarskich na topie spinningowych. W tym roku na tą chwilę w planach są Lubniewce o puchar Burmistrza we wrześniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 ja szedłbym w stronę czterosuwowej Yamahy 25KM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 3, 2016 Author Administrators Share Posted June 3, 2016 Nowe Hondy są po około 12tyś 20KM, nie bez znaczenia dla mnie jest waga, czym lżejszy tym lepszy. Suzuki też już w tej cenie można dostać. Pożyjemy, zobaczymy. Jest dużo czasu, aby wyrwać okazję, ważne aby nie wtopić i nie kupić zajechanego lub po wodzie słonej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Będzie pływane Teraz to już pewnie jeszcze mniej ryb zobaczę... No i spławikowcy i grunciarze znienawidza mnie jeszcze bardziej. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 7, 2017 Author Administrators Share Posted March 7, 2017 A już myślałem, że się nie pochwalisz Brawo bardzo dobry wybór. Kiedy test roimy? Planujesz jakieś wzmocnienia, może specjalny pantograf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 RS - 20 stke kupiłeś na morze ..... ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 No już mnie nogi świerzbią... ale co to za koszmar - wziąłem najlżejszy w tym segmencie bo 44kg, ale i tak ledwo go do chaty zatargałem, jak sobie pomyślę, że będę musiał go kiedyś znieść (mieszkam na 4 piętrze) to mi się odechciewa pływać Test to pewnie pod koniec kwietnia. Rozmawiałem z Marcinem to powiedział, że oni to i na 25KM pływali, ograniczenie nie jest od mocy tylko chodzi o wagę silnika, a te 20KM waży tyle co 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 1 minutę temu, MjMaciek napisał: RS - 20 stke kupiłeś na morze ..... ???? @MjMaciek- na jezioro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 7, 2017 Author Administrators Share Posted March 7, 2017 @RS zapomnij o jeziorach człeku młody, zalewy i rzeki jak chcesz się rozwijać nauczą Cię prawdziwego wędkowania Na "swojej wodzie", możesz z kobietą dla relaksu pływać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 (edited) Ty masz łódkę, ja mam silnik - można to połączyć i gdzieś jechać Teraz już nie będzie takiego ślimaczenia jak na Wielimiu - godzinę w jedną stronę U mnie wiesz jak jest z rybami, na dobrą sprawę 3mc łowienia. W sumie ma to być do zabawy... może jakąś deske pociągnie za sobą, zobaczymy. Edited March 7, 2017 by RS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts