Jump to content

Spalinowy silnik zaburtowy dla wędkarza

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Mój budżet tego nie wytrzyma, ale będę szukał okazji, najlepiej po sezonie. Moc 20/25/30 KM z naciskiem raczej na 20KM. 

Jak ktoś coś zobaczy fajnego to proszę dać znać, bez pośpiechu, jak już go kupię to za rok odwiedzę większość imprez wędkarskich na topie spinningowych. W tym roku na tą chwilę w planach są Lubniewce o puchar Burmistrza we wrześniu.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Grendziu

21

• RS

8

• cygan786

3

• tobiasz

3

• Administrators

Nowe Hondy są po około 12tyś 20KM, nie bez znaczenia dla mnie jest waga, czym lżejszy tym lepszy. Suzuki też już w tej cenie można dostać.
Pożyjemy, zobaczymy. Jest dużo czasu, aby wyrwać okazję, ważne aby nie wtopić i  nie kupić zajechanego lub po wodzie słonej.

• 9 months later...

Będzie pływane :HappyRage-min::pecheur0: Teraz to już pewnie jeszcze mniej ryb zobaczę... No i spławikowcy i grunciarze znienawidza mnie jeszcze bardziej.

c9720b1d52a0a528gen.jpg

• Like 4

• Administrators

A już myślałem, że się nie pochwalisz :) Brawo bardzo dobry wybór. Kiedy test roimy? Planujesz jakieś wzmocnienia, może specjalny pantograf?:champagne-2010:

No już mnie nogi świerzbią... ale co to za koszmar - wziąłem najlżejszy w tym segmencie bo 44kg, ale i tak ledwo go do chaty zatargałem, jak sobie pomyślę, że będę musiał go kiedyś znieść (mieszkam na 4 piętrze) to mi się odechciewa pływać :D Test to pewnie pod koniec kwietnia. Rozmawiałem z Marcinem to powiedział, że oni to i na 25KM pływali, ograniczenie nie jest od mocy tylko chodzi o wagę silnika, a te 20KM waży tyle co 10.

• Administrators

@RS zapomnij o jeziorach człeku młody, zalewy i rzeki jak chcesz się rozwijać nauczą Cię prawdziwego wędkowania :39icon: Na "swojej wodzie", możesz z kobietą dla relaksu pływać :221_see_no_evil:

Ty masz łódkę, ja mam silnik - można to połączyć i gdzieś jechać :D Teraz już nie będzie takiego ślimaczenia jak na Wielimiu - godzinę w jedną stronę :P U mnie wiesz jak jest z rybami, na dobrą sprawę 3mc łowienia. W sumie ma to być do zabawy... może jakąś deske pociągnie za sobą, zobaczymy.

Edited by RS
  • Like 1