Mati200194 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Cześć chciałbym zapytać o jakąś fajną wędkę gruntową łowienie z sprężyną zanętową, na leszcza i lina. Długość około 3 metry najlepiej, łowie na jeziorach z brzegu na około 30m. Cena to max 150 zł fajna by była też jakaś tańsza porządna. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Nie znam organoleptycznie tego kija ,ale z opisu? Mógłby tobie podejść. No troszkę drożej wychodzi. 3lbs byłoby chyba za dużo. Ale marne o karpiówkach me pojęcie. http://allegro.pl/daiwa-wedka-black-widow-stalker-2lbs-3m-2skl-i6231796930.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 7, 2016 Administrators Share Posted June 7, 2016 46 minut temu, Mati200194 napisał: Cześć chciałbym zapytać o jakąś fajną wędkę gruntową łowienie z sprężyną zanętową, na leszcza i lina. Długość około 3 metry najlepiej, łowie na jeziorach z brzegu na około 30m. Cena to max 150 zł fajna by była też jakaś tańsza porządna. Dzięki Może jakiś feeder i drgająca szczytówka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Myślałem o takiej propozycji. Ale po zdjęciach naszego młodego kolegi,wywnioskowałem, że stacjonarne łowienie z bombką lub sygnałkiem bardziej mu pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 7, 2016 Administrators Share Posted June 7, 2016 6 minut temu, ArekH napisał: Myślałem o takiej propozycji. Ale po zdjęciach naszego młodego kolegi,wywnioskowałem, że stacjonarne łowienie z bombką lub sygnałkiem bardziej mu pasuje. Też o tym pomyślałem, ale może chciałby zrobić mały krok do przodu. Drgająca szczytówka, brak rurki antyspontaniowej, jak ma robić przewagę na zawodach to mu chcę troszeczkę pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Musi sam zdecydować. Jakby co? Pomożemy. A teraz się glebnę. Jutro raczej nad wodę. Ale nie na świt. Choć uwielbiam. Dobrej nocy chłopaki I Panie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Dla mnie takim uniwersalnym kijem jest Konger Carbospiral 3.6 do 120g. Z młynkiem w zestawie zapłaciłem coś koło 130 zł. Dobrze się sprawdza na wodach stojących i rzekach. Przyzwoity kij za niewielkie pieniądze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati200194 Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Można by spróbować z drgającą szczytówką Może podajcie mi jakieś przykłady wędek na drgającą szczytówkę i na łowienie z koszyczkiem z rurką . Najwyżej jedną kupię szybciej a drugą trochę później Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Polecałem ten kij Suvi-emu. Możesz go podpytać czy jest zadowolony. To sprawdzony model. http://allegro.pl/wedka-mikado-ultraviolet-light-feeder-360-90g-i5867682867.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Polecałem ten kij Suvi-emu. Możesz go podpytać czy jest zadowolony. To sprawdzony model. http://allegro.pl/wedka-mikado-ultraviolet-light-feeder-360-90g-i5867682867.html Chyba Cygan go ma. Jest zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts