Administrators Grendziu Posted June 16, 2016 Administrators Share Posted June 16, 2016 Wczoraj na głównej stronie opisaliśmy historię "zapleńców" wędkarskich, którzy wypuścili własne produkty na rynek wędkarskihttps://dlaryb.pl/portal/news/pm-fishing-czyli-jak-pasja-przerodziła-się-w-pracę-r86/, a dziś Panowie puścili nowości. Gumy są zapachowe, wydają się być ideale do drop shota i bocznego troku. Mój faworyt zdjęcie nr 5 Co o tym sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Nie znam firmy, do drop shota wydają się być dobre te gumy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 19, 2016 Author Administrators Share Posted November 19, 2016 Na pierwszym planie guma PM FISHING, główka jigowa STARTBAJTS i okoniwy Ryobi Zauber - ten zestaw miał być killerem na jutro jakby się nic nie działo, ale przed chwilą go zerwałem :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 25, 2017 Author Administrators Share Posted February 25, 2017 99 pozycji - jutro pewnie skończę. Miło mi przedstawić premierę sklepu z produktami PM Fishing na portalu "dla Ryb"https://dlaryb.pl/store/category/7-sklep-dla-ryb-pm-fishing/ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Stan konta sprawdzony, póki co nie mogę tam zaglądać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 25, 2017 Author Administrators Share Posted February 25, 2017 Uwaga stawki są zamówienia z kurierem, ale jak ktoś zamówi z 2-3-4 paczuszki i może poczekać, to za 8zł pocztą też jest przesyłka na tą chwilę, proszę o komentarz w zamówieniu lub podać telefon, będziemy to negocjować i ustalać jakby co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Brakuje mi w ofercie dużych gum szczupakowych Ale jest kilka propozycji, które chętnie sprawdzę na okonie, m.in. "J" 6,5cm czy "G". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 26, 2017 Author Administrators Share Posted February 26, 2017 19 godzin temu, RS napisał: Brakuje mi w ofercie dużych gum szczupakowych Tak samo podchodziłem do tego w tamtym roku i im to powiedziałem. Właściciele i pomysłodawcy PM Fishing to miłośnicy przede wszystkim okoni. Stąd urodziła się ich pasja.@Łukasz Michalak jest dodatkowo zawodnikiem, gdzie jeździ na różnego rodzaju eliminację Mistrzostw Polski w spinningu i z tego o kojarzę, to awansował w tym roku do pierwszej ligi i teraz będzie się starał o kadrę narodową - jeśli coś pomieszałem to przepraszam Od wielu lat także prowadzą wędkarski klub sportowy spinningowy. Z nimi się umówić na łowienie to mistrzostwo świata. Ale w tamtym roku raz z łodzi połowiliśmy. Ja łowiłem na blaszki RoBo, Łukasz na swoje gumy - ja znałem bardzo dobrze swoją wodę, On nie. Wynik był remisowy ze wskazaniem na Łukasza Wszystkie gumy są w dipie -śmierduchu ochtotkowym i co najważniejsze - produkt w 100% wyprodukowany w Polsce. Gumy są bardzo delikatne i elastyczne - miękkie - fajnie pracują w wodzie. Na rynku z produktem są rok, myślę, że w niedalekiej przyszłości też będą duże gumy Sklep skończony można kupować 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Też lubię podłubać okonki. Na targach w sumie przechodziłem obok ich stoiska, ale tylko ledwo rzuciłem okiem na przynęty bo był zapierdziel. Fajne mają przynęty, lubię jigować latem w toni więc pewnie skuszę się potem na kilka modeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts