Jump to content

Nowości PM Fishing i sklep dlaRyb.pl

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Wczoraj na głównej stronie opisaliśmy historię "zapleńców" wędkarskich, którzy wypuścili własne produkty na rynek wędkarski

https://dlaryb.pl/portal/news/pm-fishing-czyli-jak-pasja-przerodziła-się-w-pracę-r86/,  a dziś Panowie puścili nowości. Gumy są zapachowe, wydają się być ideale do drop shota i bocznego troku. Mój faworyt zdjęcie nr 5
Co o tym sądzicie?

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4.jpg

p5.jpg

• 5 months later...
  • Administrators

Na pierwszym planie guma PM FISHING, główka jigowa STARTBAJTS i okoniwy Ryobi Zauber - ten zestaw miał być killerem na jutro jakby się nic nie działo, ale przed chwilą go zerwałem :-( 

IMG_20161119_110753.jpg

• Administrators

Uwaga stawki są zamówienia z kurierem, ale jak ktoś zamówi z 2-3-4 paczuszki i może poczekać, to za 8zł pocztą też jest przesyłka na tą chwilę, proszę o komentarz w zamówieniu lub podać telefon, będziemy to negocjować i ustalać jakby co. :P 

• Administrators
19 godzin temu, RS napisał:

Brakuje mi w ofercie dużych gum szczupakowych :D 

Tak samo podchodziłem do tego w tamtym roku i im to powiedziałem. Właściciele i pomysłodawcy PM Fishing to miłośnicy przede wszystkim okoni. Stąd urodziła się ich pasja.

@Łukasz Michalak jest dodatkowo zawodnikiem, gdzie jeździ na różnego rodzaju eliminację Mistrzostw Polski w spinningu i z tego o kojarzę, to awansował w tym roku do pierwszej ligi i teraz będzie się starał o kadrę narodową - jeśli coś pomieszałem to przepraszam:icon_arrow1:

Od wielu lat także prowadzą wędkarski klub sportowy spinningowy. Z nimi się umówić na łowienie to mistrzostwo świata. Ale w tamtym roku raz z łodzi połowiliśmy. Ja łowiłem na blaszki RoBo, Łukasz na swoje gumy - ja znałem bardzo dobrze swoją wodę, On nie. Wynik był remisowy ze wskazaniem na Łukasza:221_see_no_evil:

Wszystkie gumy są w dipie -śmierduchu ochtotkowym i co najważniejsze - produkt w 100% wyprodukowany w Polsce. Gumy są bardzo delikatne i elastyczne - miękkie - fajnie pracują w wodzie.

Na rynku z produktem są rok, myślę, że w niedalekiej przyszłości też będą duże gumy :icon_arrow1:

Sklep skończony można kupować :P

• Like 1

Też lubię podłubać okonki. Na targach w sumie przechodziłem obok ich stoiska, ale tylko ledwo rzuciłem okiem na przynęty bo był zapierdziel. Fajne mają przynęty, lubię jigować latem w toni więc pewnie skuszę się potem na kilka modeli :D