suwi Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 http://crazycarp.pl/wedki/3239-daiwa-phantom-35lb-dl39m.html Wygląda dobrze cena też dobra może ktoś coś wie na temat tego kija ??? koleżanka chce kupić narzeczonemu na urodziny i prosi mnie o opinie ale nie widziałem to nic nie umie powiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 21, 2016 Administrators Share Posted July 21, 2016 Jeśli to ma być pierwsza karpiówka to niech zaryzykuję, w końcu to DAIWA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 A może lepiej kupić black widow 3.6m 3lb 3.5 trochę twarda jak dla mnie Będzie rzucał czy wywoził? Ja skusiłbym się na black widow 3.0m 2.75lb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 21, 2016 Administrators Share Posted July 21, 2016 2,75lbs jest najlepsza 3,5lbs to pod spomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted July 21, 2016 Author Share Posted July 21, 2016 3 godziny temu, Grendziu napisał: Jeśli to ma być pierwsza karpiówka to niech zaryzykuję, w końcu to DAIWA 2 godziny temu, Ostap napisał: A może lepiej kupić black widow 3.6m 3lb Ma już 2 karpiówki 3.6m 2,75 i 3 lb ciągle narzeka , że za miękkie Osobiście uważam, że 3 to max co potrzeba na te nasze ryby Jeśli będzie ze mną to będzie wywoził sam to już rzuca bo nie lubi się moczyć A niebawem i ja już nie będę musiał się męczyć tylko wypuszczę łódeczkę ja będę stał na brzegu i obserwował 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts