elvis Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Czy oni kiedyś przestaną mnie zaskakiwać https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1012163828900726&id=172493742867743 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 31, 2016 Administrators Share Posted July 31, 2016 Daniel pozwoliłem sobie wydzielić temat, bo chyba coś takiego szukałem właśnie. Będąc nad wodą cały czas zastanawiałem się jak podać optymalnie POP-up nie używając śrucin, no za cholerę mi to nie pasuję, że dodaję śrucinę i tak to sobie stoi w wodzie. Powiem inaczej, gdy tego ołowiu nie mam i np mam krótki przypon do 10cm to mam więcej brań. Tutaj @RS mnie wyręczył, gdy pojechałem do sklepu. Amur skusił się na dummbellsa pop-up Tandem Baits "tłusty łosoś i kawior" plus trzy robaczki. Gdy wyjeżdżałem to zapomniałem dodać ołowiu, czyli notabene brania nie powinno być, bo niby za wysoko, a jednak amura się skusił Jakie jeszcze są sposoby aby regulować POP-upy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Amury tak mają. Są nieprzewidywalne. Popki można balansować innymi kulkami tworząc bałwanka lub inaczej. Można wiercić w zwykłych kulkach otwory i wypełniać je specjalną pianką lub korkiem. W chwili obecnej najlepsze wydają się wszelkiego rodzaju Waftersy. Jest ich coraz więcej na rynku. Jak wiadomo do ich wyważania wystarczy odpowiedni haczyk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 8, 2016 Administrators Share Posted August 8, 2016 Wafelki przynajmniej te Rigersowe, czym dłużej są w wodzie tym bardziej pływają, unosząc się w wodzie do góry. Nie wiem, czy tak powinno być :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Jaki hak macie sprawdzony do waftersów,a nie sugerowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 9, 2016 Administrators Share Posted August 9, 2016 Guru QM1 Hooks - roz. 12 i 14 z gumką, ale tutaj ameryki nie odkryłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts