Jump to content

Sposoby na pop-up-y

elvis
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Daniel pozwoliłem sobie wydzielić temat, bo chyba coś takiego szukałem właśnie. Będąc nad wodą cały czas zastanawiałem się jak podać optymalnie POP-up nie używając śrucin, no za cholerę mi to nie pasuję, że dodaję śrucinę i tak to sobie stoi w wodzie.

Powiem inaczej, gdy tego ołowiu nie mam i np mam krótki przypon do 10cm to mam więcej brań. Tutaj @RS mnie wyręczył, gdy pojechałem do sklepu. Amur skusił się na  dummbellsa pop-up Tandem Baits "tłusty łosoś i kawior" plus trzy robaczki. Gdy wyjeżdżałem to zapomniałem dodać ołowiu, czyli notabene brania nie powinno być, bo niby za wysoko, a jednak amura się skusił :P

Jakie jeszcze są sposoby aby regulować POP-upy?

ł1.jpg

Amury tak mają. Są nieprzewidywalne.
Popki można balansować innymi kulkami tworząc bałwanka lub inaczej. Można wiercić w zwykłych kulkach otwory i wypełniać je specjalną pianką lub korkiem. W chwili obecnej najlepsze wydają się wszelkiego rodzaju Waftersy. Jest ich coraz więcej na rynku. Jak wiadomo do ich wyważania wystarczy odpowiedni haczyk.

• Administrators

Wafelki przynajmniej te Rigersowe, czym dłużej są w wodzie tym bardziej pływają, unosząc się w wodzie do góry. Nie wiem, czy tak powinno być :-)