Jump to content

Problem

KaZuYa
 Share

Recommended Posts

Witam, może ktoś się orientuje kurde jako, że byłem w Libercu zachciało się pojechać do Pragi nic nawet nie wiedziałem a przypadkiem znajomy spytał ile kosztuje teraz Winieta a ja zielony nawet nie wiedziałem o co chodzi. Okazało się, że przejechałem przez płatne drogi bez wykupienia znajomy mówi, że mam Wielkie szczęście, że mnie nie zgarnęli... Tylko teraz kwestia czy mogą mnie jakoś namierzyć. Dziękuję za odp...

• Administrators

Nie namierzą Cię, ale kup winietę tam gdzie jesteś. Tam jest podział na płatne i niepłatne drogi. W polskim necie jest gdzieś wykaz co o jak. Jak odpalę kompa, to postaram się coś poszukać.

• Like 1

dodano 17 minut temu

Sytuacja ta miala miejsce we wtorek także po ptokach...Teraz tylko kwestia czy poza kontrolą , może ktoś namierzyć...

Edited by KaZuYa

• Administrators
14 godzin temu, KaZuYa napisał:

dodano 17 minut temu

Sytuacja ta miala miejsce we wtorek także po ptokach...Teraz tylko kwestia czy poza kontrolą , może ktoś namierzyć...

http://www.mytocz.eu/pl/system-opat-za-przejazd/mapa-patnych-drog/index.html

http://www.mytocz.eu/pl/uzytkownik/najczesciej-zadawane-pytania/index.html

• 8 months later...

Czy ktoś wie co to jest i jak ewentualnie to wykorzystać? Mam na myśli metodę, bo jak początkowo sądziłem do tego miał ten pellet służyć.

e3823fc3086855ff2c64a51185adad4b.jpg

• Administrators
7 minut temu, elvis napisał:

Czy ktoś wie co to jest i jak ewentualnie to wykorzystać? Mam na myśli metodę, bo jak początkowo sądziłem do tego miał ten pellet służyć.

e3823fc3086855ff2c64a51185adad4b.jpg

Traktuj to jako zanętę do miksu 50/50 (rozpuści się)- tak zrobiłem z pelletem wątroba Harisona. No cóż.... Zapach ok, a reszta...

Traktuj to jako zanętę do miksu 50/50 (rozpuści się)- tak zrobiłem z pelletem wątroba Harisona. No cóż.... Zapach ok, a reszta...

Chyba raczej 1/99 !
Lekko nawilżany spryskiwaczem. Ciapa.
Po pięciu minutach nadal cały. Beton!
Jedyne co pozostaje to zwykły koszyk, spomb lub proca. d2539cefecf0ec243e88987d326cd0be.jpg7be81ea89e2657ba16b1c256801389a5.jpga1e3262a4d2cf9baa26c74e9f71c0798.jpgf704350754992adb062c28b80ab3ae69.jpg
  • Like 3

Darek z tym pelletem harisona daj se spokój....( no chyba że do zanecenia z ręki... )  a hakowy to już wogóle jakieś nieporozumienie ....

nie wiem jak zanęty ???

Chyba nie mam szczęścia do Harisona
To jest pellet haczykowy. Testy po pięciu minutach w wodzie. Pellet rozsypał się przy próbie wyjmowania z wody.
6bf31cdb756d89fb8506553f2f7ccd8c.jpg671759f445a83eddaf70723f458afe3a.jpgd3471b5a74ec0b5db58b37dd2e6f9456.jpg

• Like 1