stas1 Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited) Używacie?Zmniejsza ilość pustych brań do tej pory używałem śruciny ale pokazały się w moim sklepie to trza wypróbować Edited August 10, 2016 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Nie używałem, ale rozważam zakup tego ustrojstwa. Mam tylko wątpliwości czy przy zbyt mocnym napięciu żyłki będzie to zdawać egzamin. Póki co na moich dotychczasowych łowiskach nie miałem do czynienia ze zbyt dużą ilością ocierek. Brania są raczej mocne i stanowcze choć nie zawsze. Oczywiście mowa o łowieniu na metodę. Myślę, że warto mieć coś takiego w swoim sprzęcie. Choćby dla ludzi lepszego samopoczucia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited) nie lepsza zwykła oliwka lub kulka z ołowiu ? podejrzewam ze będzie taniej niż to ustrojstwo Edited August 10, 2016 by Czesław Czech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 To ustrojstwo kosztuje około 9zł,a jest wymienialne bez rozbrajania zestawu więcej http://www.leszcz.pl/oferta.php?kat=0&pkat=10116&id=208303 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 ale to myślę ze można tak sprytnie zrobić zestaw ze wymiana oliwki nie będzie stanowiła problemu, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 wszystko można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Mam te ciężarki i jeszcze ich nie sprawdzałem, a już zakupiłem inne. Potrzebne są konkretne testy w wodzie. Nie mam nadal przekonania, by to aż tak dosłownie "kładło" żyłkę na dnie, ale z pewnością pomaga. Wiara czyni cuda. Karpiarze nie napinają tak mocno linki jak federowcy stąd moje wątpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts