Administrators Grendziu Posted August 19, 2016 Administrators Share Posted August 19, 2016 No staruszku, najlepszego. Przede wszystkim zdrowia, bo te roczniki w tym roku coś się sypią ostatnio. Radości z rodziną i połamania kija 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Wszystkiego co miłe, przyjemne i radosne . Wolnego czasu na ryby i grzyby, a niekiedy na wspólne spotkania. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia, pomyślności w życiu rodzinnym i zawodowym. Połamania kija i rekordowych okazów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Dużo zdrowia i jeszcze więcej km na kole 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i taaaakich ryb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Szczęścia, zdrowia, pomyślności,piwa, wódki i miłości.Miłych dni, ciekawych wrażeńi spełnienia wszystkich marzeń 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Daniel, przyjacielu. Co bym nie napisał, i tak będzie mało! Szczęśliwości i zdrowia.Tak będzie najkrócej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Dziękuję wszystkim bardzo, bardzo serdecznie. W domu czekała na mnie taka niespodzianka od żony Sito do przecierania zanęty i ....gotówka na prezent od żony i dzieci. dodano 1 minutę temu Ps. Wszyscy mi wspominają moje latka i już się wpraszają na imprezę za rok. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 19, 2016 Author Administrators Share Posted August 19, 2016 6 minut temu, Elvis napisał: Dziękuję wszystkim bardzo, bardzo serdecznie. W domu czekała na mnie taka niespodzianka od żony Sito do przecierania zanęty i ....gotówka na prezent od żony i dzieci. dodano 1 minutę temu Ps. Wszyscy mi wspominają moje latka i już się wpraszają na imprezę za rok. Za rok masa imprez czeka, ponoć wejdziemy w dorosłość z dzieciństwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Też miałem urodziny w sierpniu i miałem taki tort od rodziny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts