Jump to content

Genlog

ArekH
 Share

Recommended Posts

Bardzo mnie interesują wszelkie info na temat tych wędzisk. Ale opinie użytkowników, a nie opisy sprzedawców. Jak byście cokolwiek mieli, to poproszę w tym wątku. 

• Administrators

W pierwszej chwili myślałem, że jest literówka i tytuł ma być "ginekolog", potem "geolog". Sorry, starzeję się. :-)
Nigdy nie miałem do czynienia z tym sprzętem....

Wędzisk jeszcze nie widziałem, ale posiadam żyłkę firmy Genlog. Z tego co słyszałem to jest to jakaś pochodna firmy Trabucco. Jakaś tańsza wersja. Muszę przyznać, że do chwili obecnej spisuje się dobrze. Może nawet lepiej od żyłki Browninga, którą też posiadam i aktualnie łowię. Jest to nowa firma nieco tańsza od innych firmowych. Ma strasznie słabą reklamę w sieci tzn. kiepski lektor, wędkarzy i ogólnie słaby przekaz w filmikach. Taka sobie reklama podpasek (przepraszam).

• Like 1

• 2 weeks later...
32 minuty temu, Elvis napisał:

Uwaga! Żyłka lipa!
Więcej info pw.

Dlaczego PW? Danielu?  Pisz co myślisz, i wiesz. Tu wszyscy cenią twoje zdanie. 

Tak twierdzi kolega z którym od czasu do czasu spotykam się nad wodą. Stąd ta ostrożność. Próbował reklamować trzy czy cztery różne średnice tych żyłek w sklepie bo się strasznie rwały, ale bez skutku. Otrzymał info że tak ma być. Dawał mi tą żyłkę( 0.25)dzisiaj do ręki bym osobiście sprawdził i faktycznie pęka niczym moja ostatnia Daiwa 0.27 . Jest słaba. Ja również mam tą żyłkę i dodatkowo z tego samego sklepu i będę musiał się jej przyjrzeć by w najmniej oczekiwanym momencie nie pękła.

J/W Napisz własne zdanie! Dla mnie? i dla ludzi z tego portalu? Będzie to ważne. Dajesz! 

Jasne, że napiszę jak tylko wrócę do domu na weekend to ją dokładnie obejrzę. Mam ja na innym młynku. Tak jak pisałem wcześniej początkowo zrobiła na mnie pozytywne wrażenie.