Jump to content

Echosonda Deeper Pro Wi-Fi

Łekoń Pasiasty
 Share

Recommended Posts

Czy ktoś ma doświadczenia z użytkowania echosondy jak w temacie ( echosonda do użytku z brzegu ) ? Czy jest warta swojej ceny Waszym zdaniem ?

• Administrators
Czy ktoś ma doświadczenia z użytkowania echosondy jak w temacie ( echosonda do użytku z brzegu ) ? Czy jest warta swojej ceny Waszym zdaniem ?

Recenzje zrobił kolega z Wągrowca, jakby co to dzwoń

Sorry że tak długo, jestem trochę zarobiony. W zasadzie zależy mi na opinii kogoś kto używa tego sprzętu, czy się sprawdza w praktyce ( i w jakich warunkach się nie sprawdza ). Interesuje mnie też akumulator urządzenia (czy jest wymienny czy nie, jak długo działa bez ładowania ). Jest to chyba najlepsza opcja dla kogoś kto nie ma sprzętu pływającego ( na razie ) lub jakiś

półśrodek. I w zasadzie o to mi chodzi, czy to namiastka sondy stacjonarnej za 1/3 ceny czy dobra alternatywa dla szczurów lądowych.

Oczywiście, że sprawdza się w każdych warunkach. Gdzie się nie sprawdzi? Myślę, że na jakiś bardzo płytkich łowiskach +-1m z roślinnością podwodną. Bez ładowania działa około 6ciu godzin, akumulator urządzenia jest na stałe wmontowany i nie jest wymienny.

Oczywiście, że sprawdza się w każdych warunkach. Gdzie się nie sprawdzi? Myślę, że na jakiś bardzo płytkich łowiskach +-1m z roślinnością podwodną. Bez ładowania działa około 6ciu godzin, akumulator urządzenia jest na stałe wmontowany i nie jest wymienny.

Będziesz na zlocie?

Ciężko mi powiedzieć, nie wiem jeszcze kiedy przypada mi rozpoczęcie semestru na uczelni

To akurat w porównaniu do zlotu jest nieistotne

To nie podstawówka, że na rozpoczęcie trzeba iść. Możesz miesiąc sobie zrobić wolnego i będzie ok.
  • Like 1