Administrators Grendziu Posted September 19, 2016 Administrators Share Posted September 19, 2016 Jak wygląda ostateczna wersja CUZO, coś się zmieniło od początku roku. Mój pierwszy zakup na sezon 2017 to będzie skompletowanie fotela i akcesoriów do feedera na dwie wędeczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 A ja poważnie rozważam zakup kosza z oparciem i podestem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Ja to chyba samochód najpierw zmienię... Bo też mi po głowie chodzi taki fotel... Robię się za wygodny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 2 godziny temu, Elvis napisał: A ja poważnie rozważam zakup kosza z oparciem i podestem. I jak go na rower zapakujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 I jak go na rower zapakujesz? Żona robi prawo jazdy i będzie miał mnie kto na ryby wozić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 21, 2016 Author Administrators Share Posted September 21, 2016 Dnia 19.09.2016 o 15:05, Elvis napisał: Żona robi prawo jazdy i będzie miał mnie kto na ryby wozić Może żona też za Ciebie zacznie łowić ryby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 19, 2016 Author Administrators Share Posted December 19, 2016 Naoglądałem się sporo akcesoriów w sklepie i mam jakieś przemyślenia do mojego fotela CUZO 2 który w niedalekiej przyszłości chcę kupić. 1. Po prawej stronie montowana długa podpórka neoprenowa na tył 2 wędek. 2. Feeder Arm który mam od prestona z buzz barem i dwoma Reaperami GURU lub całość dzięki adapterom od @Elvis na pomoście mocowania na podpórkach niskich plus Reaper też po prawej stronie. 3. Po lewej obrotowa miękka miska z zanętą. 4. Po lewej albo mocowany stolik albo nad zanętą też obrotowy stolik z zagłębieniem. Ewentualnie świetny kelner ala @Ostap z pudełkami. 5. Ja dorosnę to dodatkowo kiedyś może parasol. Przeważnie nie łowię w deszczu i mocnym słońcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Będę miał na dniach. Bo jeśli Stachu nie dośle mi do choinki, to ma przesrane. Dasz ludziom ciut czasu na przemyślenia? Czy teoria na już, Cię zadowala? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 20, 2016 Author Administrators Share Posted December 20, 2016 51 minut temu, ArekH napisał: Będę miał na dniach. Bo jeśli Stachu nie dośle mi do choinki, to ma przesrane. Dasz ludziom ciut czasu na przemyślenia? Czy teoria na już, Cię zadowala? Mam zamiar dopiero kupić na Ryboanii... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Parło mnie na już. Zanim fotel dojdzie. Ale mam tak niestandardowe ruchy, że czekam na podstawę i dopiero reszta. Jestem specyficznym wędkarzem. Stąd moje wieczne spiny z np. Luk. Mam inne podejscie i własne zdanie. Często nie umiem znaleźć kompromisu. To mój błąd. Tu potrzeba wspólnoty na łowisku. Proponowałem Lukowi. Nie mam go za wroga. Było mu nie po drodze logistycznie. Rozumiem. Jest GS. Trudno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts