KaZuYa Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 (edited) I po rybaCH pusciłem wszystkie swoje armaty i czarne konie starałem się jak Nigdy 10h w deszczu kompletne ZERO ... Idę \ 1 h się kimnąć i na balet do rana a potem,,, Jak będzie driver to na ryby z chęcią ... Oćć watpie , zeby jakiś szaleniec był a mam niedosyt :(( ... Przecie nie wytrzymie do następnego weekendu . Zapomniałem DODAĆ cewka w aucie mam nadzieje , że to tylko cewka poszła szedł jak czołg dzieffcyna ledwo do pracy dojechAla... Moja Najstarsza wędka strzeliła przy rzucie ... Cały zestaw z metodą poszedł... sORRY NIE TEN temat miało być w wynikach oćć tAKowego nie było JAKIŚ TEN DZIEŃ PECHOWY Prosze o przeniesienie ... Edited October 15, 2016 by KaZuYa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 2 godziny temu, KaZuYa napisał: Zapomniałem DODAĆ cewka w aucie mam nadzieje , że to tylko cewka poszła szedł jak czołg dzieffcyna ledwo do pracy dojechAla... Moja Najstarsza wędka strzeliła przy rzucie ... Cały zestaw z metodą poszedł... Jak nie urok, to sraczka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 3 godziny temu, KaZuYa napisał: Zapomniałem DODAĆ cewka w aucie mam nadzieje , że to tylko cewka poszła szedł jak czołg dzieffcyna ledwo do pracy dojechAla... Moja Najstarsza wędka strzeliła przy rzucie ... Cały zestaw z metodą poszedł... Cewka jak padnie, to auto staje. Szukał bym innych przyczyn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Cewka jak padnie, to auto staje. Szukał bym innych przyczyn. Nie zgodzę się z tym Arku auto jedzie nadal, ale jak by miało czkawkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Nie wiem Emilu jak są teraz rozwiązane konstrukcje. Cewka dawała jeszcze jakiś czas temu prąd na cały aparat. Jak padała, brak prądu, auto kaput. Może teraz są inne rozwiązania? Nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 (edited) 15 minut temu, mav3rick napisał: Nie zgodzę się z tym Arku auto jedzie nadal, ale jak by miało czkawkę Cewka daje prund na świece. Nie na prundu, nie ma iskry, nie ma jazdy. P.S. Taki kiedyś był system antykradzieżowy w maluchach. Odłączało się cewkę, by auto nie mogło odpalić. Maluch... ku**a, jaki ja stary jestem. Edited October 15, 2016 by Dominik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 2 minuty temu, Dominik napisał: Cewka daje prund na świece. Nie na prundu, nie ma iskry, nie ma jazdy. Cewka daje prąd na aparat zapłonowy, jeśli mieli byśmy być dokładni. Aparat rozdziela na świece. Ja nie mam zamiaru z nikim się wykłócać. Znam zasadę działania zapłonu! Może w teraźniejszej technologii, są jakieś systemy awaryjne by zjechać z drogi. Tego nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 1 minutę temu, ArekH napisał: jeśli mieli byśmy być dokładni Ty jesteś dokładny, bo się lepiej znasz ja lecę po łebkach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Sporo grzebałem Dominiku dawniej. To nie powód do dumy. To Ekonomia była. Teraz już się nie chce. Na chleb jakoś starcza. A i rozwiązania w autach coraz trudniejsze. Po prostu nie nadążam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Macie rację, ale my mamy pewnie tutaj doczynienia z przerywająca cewką. Mało prawdopodobne by całkiem sobie zrobiła kaputt tak od razu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts