Jump to content

Master Mix Winner

ArekH
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Nie wiem co Ci powiedzieć o nich. 2 lata temu na Rybomanii mieli świetne stoisko, mieszali zanęty na żywo i to było jedno z nielicznych stoisk, które zapamiętałem, bo zapach zanęt dla mnie (dla ryb to nie wiem) były super.  Przedstawiciel powiedział na targach, że chwilę po nich, będą dostępni niemal w każdym sklepie w Polsce, no i szukałem i szukałem ich jakiś czas i o nich zapomniałem :P 

Jeśli chodzi o ich asortyment, to wiara ponoć trochę kupuje. Ale ja pytam konkretnie o pellet jak w tytule aukcji. 

Wyselekcjonowałem sobie już w tym roku pellety zanętowe i myślę że to wystarczy, tym bardziej że za wiele jak na razie nie stosuję.

Po betonujących polskich produkcjach zostanę przy Coppens i Aller. A na dosypkę coś firmowego z Dynamite. 

Choć wiem że co niektórzy u nas stosują polskie produkty, i to z powodzeniem, bo wielkie Karpiska łowią. ;)  

Nie wiem co łaczy Winner z Tandem Baits , ale na pewno coś łączy mieszkanka zanęty sonu , baitecha z pelletem  winnera czy tandema dawał dobre wyniki w szczególności kryl od  tandema 2mm rządził a co do przynęt z Tandema dumbelsik truskawka krem 8mm z Tandema wygrał ten sezon ... Niby wali chemią , ale rybki go lubią ...

• Like 1

• Administrators
10 minut temu, ArekH napisał:

Killer za 7,50pln? Taaaaa. ;) 

No ba, obyś się nie zdziwił :beer-chugger:ceny odpowiednia na nasz portfel, a nie kosmiczne przepłacanie za cuda wyspiarskie, które w wielu przypadkach roboty nie robią :P

• Like 1

• Administrators
1 minutę temu, KaZuYa napisał:

Nie wiem co łaczy Winner z Tandem Baits , ale na pewno coś łączy mieszkanka zanęty sonu , baitecha z pelletem  winnera czy tandema dawał dobre wyniki w szczególności kryl od  tandema 2mm rządził a co do przynęt z Tandema dumbelsik truskawka krem 8mm z Tandema wygrał ten sezon ... Niby wali chemią , ale rybki go lubią ...

Też nie wiem, dlatego delikatnie zapytałem. Może to miała być ich nowa osobna linia? U mnie TB jak wrzucałem to nie było ryb, co woda to woda, na jednej działa, na drugiej pusto i cisza :)

Dnia 18.10.2016 o 12:52, Grendziu napisał:

No ba, obyś się nie zdziwił :beer-chugger:ceny odpowie na nasz portfel, a nie kosmiczne przepłacanie za cuda wyspiarskie, które w wielu przypadkach roboty nie robią :P

Dlatego korzystam z oferty Lorpio + pellety j/w. 

Jedynie na komercję trzymam BT. 

Dnia 18.10.2016 o 12:51, KaZuYa napisał:
Nie wiem co łaczy Winner z Tandem Baits , ale na pewno coś łączy .......

Przecież Winner to nic innego jak Tandem Baits. Nawet na opakowaniu jest tak napisane.
Co do tego Soft pelletu to niestety nie pomogę. Pieniądze niewielkie, więc wypada zakupić i przetestować.

• Like 1