mav3rick Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Jako, że w przyszłym sezonie chcę liznąć trochę więcej łowienia karpiowego, zaczynam się rozglądać za kołowrotkiem z wolnym biegiem. Kwota maks 200-250zl oraz kija karpiowego w takim samym maksimum cenowym. Doradzicie coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 23, 2016 Administrators Share Posted October 23, 2016 Hmmm, widzę, że na komercję teraz uderzysz z tripodem, feederami, karpiowkami, dwoma podbierakami, matą, zanętą, przynętami, fotelem. Później kupisz łóżko karpiowe, parasol, namiot, sygnalizatory, łódkę zanętową, więcej wędek i kolowrotkow. Skąd ja to znam :-) ja bym zaczął od wymiany auta :-) A na poważnie, bo jestem na tel. Z kreciołków pod karpiówkę zobacz może jakiś duży rozmiar z wolnym biegiem Okuma Trio. Mam 3 sezony i jak nowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 44 minuty temu, mav3rick napisał: Doradzicie coś? Witam tanie dobre kołowrotki ma ANAKONDA wędki polecam Shimano mam i jest świetna ale fajne kije są Daiwa Black Window Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts