stas1 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 pewnie będzie fala krytyki ale co mi tam Kilka zdjęć o ekspanderze i metodzie co dało wczoraj mimo kiepskich warunków 95% ryb,Mówią że się nie nadaje ,jest za miękki itd,postanowiłem spróbować takiego dumbelsa mięciutkiego o smaku trolla i krab& tuna nie ma nikt prawda zastosowałem 6mm,co dało dumbelsa rozmiarze około 8-9mm,lepszy będzie na kapryśne rybki 4mm,dla wnikliwych przypon jest z demobilu Warto spróbować 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Stasiu, a dlaczego sądzisz, że po Tobie pojadą? I niby kto? Dla mnie każdy pomysł się liczy. Niejednokrotnie już się przekonałem, że w wędkarstwie nawet najbardziej absurdalne pomysły dają najlepsze wyniki. Jedne co nas ogranicza to wyobraźnia. Rozumiem, że pellet przygotowywałeś standardowo tak jak to pokazywał Lucjan w jedynym ze swoich filmów? No i czy to standardowy zapach? Czy sam go tak zaprawiłeś? No i ostatnie pytanie, czy go normalnie wciskałeś w podajnik? Czy może wisiał luźno na przyponie lub też stosowałeś zwykły zestaw z koszyczkiem? A swoją drogą gratuluję wyniku, bo o tej porze roku i przy takiej pogodzie to nie takie łatwe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Robiłem w pompce sonu ale jest do d...,następnym razem robię strzykawą,podobnie,dip troll z FB i dip krab & tuna z bt,normalnie pakowałem do podajnika czasem słabszy pękł,ale większość mimo ryby była do uzytku 2-3 razy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 7, 2016 Administrators Share Posted November 7, 2016 Jak są wyniki i prawidłowe rozwiązanie to tylko się cieszyć Brawo @stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Ja się właśnie bawię Expanderem Ultimate Koi od Ringers Tj. Próbuję określić najlepszy sposób namaczania W lewym górnym rogu klasycznie napompowane i odłożone by doszły. Obok po prawej wg przepisu Lucjana.Na dole po lewej suchy(dla porównania wielkości), a po prawej napompowane i pozostawione w minimalnej ilości wody. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.