Administrators Grendziu Posted November 8, 2016 Administrators Share Posted November 8, 2016 Mówią, że dobro wraca, więc mam i ja. Podpórka FIL to chyba najwyższej jakości podpórki wędkarskie, zarówno cenowo jak i jakościowo. Strasznie drogie, za 25cm trzeba zapłacić 77zł za sztukę. Jakiś czas temu znalazłem ofertę na olx, koleś chciał sprzedać 2 sztuki za 50zł z dopiskiem nie wysyłam. Dodzwoniłem się do niego i mówię, że mam koleżankę, która mogłaby odebrać to podpórki od Pana, on ok, nie ma problemu, bo nie wysyłam, a telefon non stop się grzeje. Dzięki @Cerva za odbiór i wysyłkę Szczególne podziękowania dla @Elvis, taki zestaw z Twoim arcydziełem będzie idealnie pasował na mój pomost nad Czarnym Czas szukać kolejnych okazji 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Daniel zrobiłby ładniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 8, 2016 Author Administrators Share Posted November 8, 2016 8 minut temu, Ostap napisał: Daniel zrobiłby ładniejsze. W to nie wątpię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts