ArekH Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Tak sobie dziś pomyślałem. Zawsze szukamy okazji. Ale też taniości.Z drugiej strony, extra obsługi. Uważam że za dobrą usługę i pracę, trzeba dobrze zapłacić. Za psie pieniążki, nikt przykładał się nie będzie. Zauważyłem, że Drapieżnik ma teraz ekstra ceny za wysyłkę. Za frii, kulki Feeder Baits i katalogi były w paczce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 1 godzinę temu, ArekH napisał: Tak sobie dziś pomyślałem. Zawsze szukamy okazji. Ale też taniości.Z drugiej strony, extra obsługi. Uważam że za dobrą usługę i pracę, trzeba dobrze zapłacić. Za psie pieniążki, nikt przykładał się nie będzie. Zauważyłem, że Drapieżnik ma teraz ekstra ceny za wysyłkę. Za frii, kulki Feeder Baits i katalogi były w paczce. Dokładnie tak samo sobie o nich pomyślałem. Cenią sobie swoją pracę i to się ceni. Też bym chyba wolał kupować nieco drożej, ale mieć profesjonalną obsługę i pełen serwis, że o promocjach nie wspomnę. Podobne podejście do Drapieżnika mają chłopaki z Raju wędkarskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 15, 2016 Administrators Share Posted November 15, 2016 Dużo opinii pozytywnych się czyta o tym sklepie, świeci on przykładem, no, a że mamy w zasadzie chwalić i promować, no to wydzieliłem wątek. Przyznam się, że omijam go szerokim łukiem, z jednego względu. Gdy napełniam koszyk z akcesoriami wędkarskimi to robi się grubo, zbyt dużo fajnego sprzętu tam mają, który mi pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Ofertę mają bardzo bogatą, fajnie podzieloną na firmy. Obsługa też bardzo dobra. Miałem sytuację, że zamówiłem blaszki. Jedna była zarysowana bo nie zabezpieczyli kotwiczek. Zgłosiłem im to, jako uwagę na przyszłość nie licząc na żaden odzew. W niedługim czasie już była odpowiedź, że dziękują za informację i będą teraz zabezpieczali kotwiczki. Usatysfakcjonowany myślałem, że na tym koniec. Za dwa dni miałem blaszkę "gratis" od nich. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Ciekawe, czy w EU. Znalazłby się wędkarski z takim asortymentem. Ja za granicą nigdy nie kupowałem. Ale chłopaki w UK nieraz piszą że tam wcale tak różowo nie ma z wędkarskimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 I jeszcze jedną uwagę mam co do sklepu. Pakowanie towaru. Nigdzie nie spotkałem się z tak solidnym panowaniem zamówień typu zanęty, kulki koszyki itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 15, 2016 Administrators Share Posted November 15, 2016 Jak będą jakieś hiciory, ze sklepu to dawć link. Faktycznie online wymiatają na maksa :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 20, 2016 Administrators Share Posted December 20, 2016 No i na "kacu" poszło zamówienie pod choinkę dla mnie. Ja ten sklep muszę omijać, bo mi się tam wszystko podoba Ciekawe, czy przed świętami dojdzie, w końcu szał jest, ale presji co do prędkości wysyłki nie mam jakby co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 Jakim kacu? Pepsi się ochlałeś? Czy popuściłeś cugli? Drapieżnik jest Wdechowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Też mam tam kilka rzeczy na oku. Zakupy dopiero po nowym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts