Jump to content

Sklep drapieżnik

ArekH
 Share

Recommended Posts

Tak sobie dziś pomyślałem. Zawsze szukamy okazji. Ale też taniości.Z drugiej strony, extra obsługi. Uważam że za dobrą usługę i pracę, trzeba dobrze zapłacić. Za psie pieniążki, nikt przykładał się nie będzie. Zauważyłem, że Drapieżnik ma teraz ekstra ceny za wysyłkę. Za frii, kulki Feeder Baits i katalogi były w paczce. 

1 godzinę temu, ArekH napisał:
Tak sobie dziś pomyślałem. Zawsze szukamy okazji. Ale też taniości.Z drugiej strony, extra obsługi. Uważam że za dobrą usługę i pracę, trzeba dobrze zapłacić. Za psie pieniążki, nikt przykładał się nie będzie. Zauważyłem, że Drapieżnik ma teraz ekstra ceny za wysyłkę. Za frii, kulki Feeder Baits i katalogi były w paczce. 

Dokładnie tak samo sobie o nich pomyślałem. Cenią sobie swoją pracę i to się ceni. Też bym chyba wolał kupować nieco drożej, ale mieć profesjonalną obsługę i pełen serwis, że o promocjach nie wspomnę. Podobne podejście do Drapieżnika mają chłopaki z Raju wędkarskiego.

• Administrators

Dużo opinii pozytywnych się czyta o tym sklepie, świeci on przykładem, no, a że mamy w zasadzie chwalić i promować, no to wydzieliłem wątek. Przyznam się, że omijam go szerokim łukiem, z jednego względu. Gdy napełniam koszyk z akcesoriami wędkarskimi to robi się grubo, zbyt dużo fajnego sprzętu tam mają, który mi pasuje.

Ofertę mają bardzo bogatą, fajnie podzieloną na firmy. Obsługa też bardzo dobra. Miałem sytuację, że zamówiłem blaszki. Jedna była zarysowana bo nie zabezpieczyli kotwiczek. Zgłosiłem im to, jako uwagę na przyszłość nie licząc na żaden odzew. W niedługim czasie już była odpowiedź, że dziękują za informację i będą teraz zabezpieczali kotwiczki. Usatysfakcjonowany myślałem, że na tym koniec. Za dwa dni miałem blaszkę "gratis" od nich.

• Like 1

Ciekawe, czy w EU. Znalazłby się wędkarski z takim asortymentem. Ja za granicą nigdy nie kupowałem. Ale chłopaki w UK nieraz piszą że tam wcale tak różowo nie ma z wędkarskimi. 

I jeszcze jedną uwagę mam co do sklepu. Pakowanie towaru. Nigdzie nie spotkałem się z tak solidnym panowaniem zamówień typu zanęty, kulki koszyki itp.

• 1 month later...
  • Administrators

No i na "kacu" poszło zamówienie pod choinkę dla mnie. Ja ten sklep muszę omijać, bo mi się tam wszystko podoba :P Ciekawe, czy przed świętami dojdzie, w końcu szał jest, ale presji co do prędkości wysyłki nie mam jakby co :)