Rafał Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Ten sklep faktycznie ma dobrą obsługę nieraz tam coś kupowałem Ale np parę razy zawiodłem się na sklepie Gozdawa - próbowaliście tam o coś zapytać na czacie ? Koleś niemiły, robi łache a nawet czasem pojedzie........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Nie czatowałem tam. Jeśli brałem, to od razu. Ale miałem, dość niemiły kontakt z jednym panem. Właścicielka wtedy rozwiązała problem na moją korzyść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 16, 2016 Administrators Share Posted November 16, 2016 Co do Gozdawy opiszę tradycyjnie plusy: duży wybór sprzętu, dominuje Preston Innovations. Sam przygodę z metodą zaczynałem od tej firmy. Niesamowity progres na targach, z roku na rok mają coraz większy wybór. Dość dobrze się promują, organizują sporo zawodów wędkarskich, prowadzą szkółkę dla dzieci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts