Administrators Grendziu Posted November 16, 2016 Administrators Share Posted November 16, 2016 Trzeci sklep na naszym forum to pirania-sklep.pl Niesamowity raj dla spinningistów, tam też można stracić fortunę, swego czasu całe noce tam zarywałem, aby wszystko obejrzeć. Bardzo fajne połączenia produktów w niektórych kategoriach. Np jeśli wybierzesz gumę xxx, sugerowana główka jigowa. Dawno już tam zakupów nie robiłem, a przed zawodami mogę nie zdążyć wysłać to co chcę Większość woblerów Rapala które mam w pudełku, pochodzi z tego sklepu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 17, 2016 Author Administrators Share Posted November 17, 2016 W pierwszej chwili myślałem, że to wobler.... A to guma. Hmmmmhttp://www.pirania-sklep.pl/przynety-gumowe/quantum/yuwaku/yuwaku-dancing---jack-jungle---9cm.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts