Administrators Grendziu Posted November 18, 2016 Administrators Share Posted November 18, 2016 Testuję w tym roku pod okonie Ryobi Zauber 2000 i jestem mega zadowolony z niego, śmiga jak mało. Z kołowrotkami tak mam, że nie muszę mieć mega wypasu, zastanawiam się jak będzie chodził pod feederami, mam deficyt cały czas w kołowrotkach, a i w planach nowe kije, może kupić więcej tego modelu? Ma ktoś, coś więcej po xxx sezonach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Ja calutki sezon nim jadę. Słońce, deszcz, błoto mu nie straszne Jaxon Monolitha w pół sezonu zajechałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Zauber. Ikona. Slimak na posuwie szpuli. Mankamenty. Szumiąca rolka(pomaga wymiana łożyska) Lekkie fabryczne luzy na korbce, max rozmiar to 4000. Polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 18, 2016 Author Administrators Share Posted November 18, 2016 @ArekH ten 2000 idealnie by się spasował do pickera Daiwy od Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 4000 innego nie bierz. To małe kołowrotki. A ten piker, spore ryby pokona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 18, 2016 Author Administrators Share Posted November 18, 2016 4 minuty temu, ArekH napisał: 4000 innego nie bierz. To małe kołowrotki. A ten piker, spore ryby pokona. Mam 2000 jest mega zgrabny, po co mi do pickera 4000, tutaj chodzi o lekkość, to nie feeder rzeczny ma być kolego. A na duże ryby mam inne kijki. To ma być do zabawy na jeziorach (płotka, lin, leszcz, karaś), a wydaje mi się, że nie ma takiego leszcza w wodach (nawet 7kg) aby ten zestaw takiej ryby nie wyciągnął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Poniżej 4000 to tylko na okonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Pytałeś o zdanie. Odpowiadam. Do feedera na rzekę, wszelkie Ryobi i ich klony w wersji 4000, to minimum i to niezbędne. Zrobisz jak uważasz. Na jesieni, spodziewam się pytań w stylu,co radzicie na skręcanie żyłki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 18, 2016 Author Administrators Share Posted November 18, 2016 3 minuty temu, ArekH napisał: Pytałeś o zdanie. Odpowiadam. Do feedera na rzekę, wszelkie Ryobi i ich klony w wersji 4000, to minimum i to niezbędne. Zrobisz jak uważasz. Na jesieni, spodziewam się pytań w stylu,co radzicie na skręcanie żyłki. Dziękuję bardzo, żyłkę po sezonie się wymienia przecież Do mojego łowienia, na moich wodach 2000 starczy, jak przyjadę do Ciebie, będę miał inny sprzęt na rzekę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Do usług. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts