Administrators Grendziu Posted November 9, 2015 Administrators Share Posted November 9, 2015 Mam tak, że jak już coś sobie wkręcę w głowę to trudno mnie do czegoś innego przekonać. Złote haczyki Gamakatsu o gramaturze 3310 są moimi ulubionymi hakami, na które łowi i płotki i leszcze i karpie. Rozmiar jaki stosuję to przeważnie od 12 do 16. Gdy osoby ze mną łowiące patrzą na jaki malutki haczyk wyciągam karpia, nie wierzą, ponad 95% ryb jest zapięte za pysk, czyli prawidłowo. Uważam, że sukces tkwi w moim systemie samo-zacinającym się oraz w hakach tej firmy. Zresztą główki jigowe do spinna Gamakatsu to czysta poezja Interesuję mnie jakie Wy macie doświadczenia z haczykami i jaka Wasza firma jest najlepsza wg Was? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Długo i z powodzeniem używałem haczyków VMC, naprawdę dobre wytrzymałe i ostre haki. Co do wielkości to zależnie jakich przynęt używałem, ale taki 8 10 stosuję najczęściej . Od niedawna poznałem haczyki DRENNAN i są jeszcze lepsze, można używać mniejszych rozmiarów nie martwiąc się, że mały to nie wytrzyma większej ryby . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 11, 2017 Author Administrators Share Posted December 11, 2017 Pozwoliłem sobie podlinkować e-amura, bo mają bogaty wybór w GURU - jest coś lepszego od modelu QM1? Ostatnio moje ulubione, a Gamakatsu ww łowie mniej, bo i jakoś na method feeder więcej...http://www.e-amur.com/oferta-guru/haki-bez-przyponów-guru.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Drennan WGS. Czy lepsze nie jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć, ale są równie dobre napewno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 Leciutko odświeżę temacik. Poszukuję haków bezzadziorowych dobrej jakości. Przynęty jakie będę stosował to białe,pinka,kuku. Cienkie i najlepiej z łopatką,z oczkiem też rozważę. Rozmiary od 10 do 16. Co możecie polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 Szukasz haczyków do łowienia spławikowego i przeciętnych ryb? Łowię stosując kilka różnych haczyków, ale muszę sprawdzić które nie mają zadziora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 Luknij na ofertę Kamasan-a. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 Poszukuję uniwersalnych haków. Głównie do feedera. Arunio polecisz jakiś sklep w sieci gdzie są dostępne? Model B911 jest chyba bez zadziora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 18 godzin temu, cygan786 napisał: Poszukuję uniwersalnych haków. Głównie do feedera. Arunio polecisz jakiś sklep w sieci gdzie są dostępne? Model B911 jest chyba bez zadziora. Duży wybór ma Drapieżnik. https://sklepdrapieznik.pl/sklep/3018-oferta-haczykow-kamasan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Duży wybór ma Drapieżnik. https://sklepdrapieznik.pl/sklep/3018-oferta-haczykow-kamasan Duży wybór i pełna rozmiarówka. Dzięki za pomoc. Trzeba będzie się uzbroić na wiosnęSkoro i tak rybki wracają do wody to może mniej pokaleczone. A i na nowym łowisku no kill , zalewie Jagodno wymagane są haki bez zadziora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts