Administrators Grendziu Posted November 24, 2016 Administrators Share Posted November 24, 2016 Na zakończenie sezonu feederowego w niedzielę chcę się wybrać tutaj http://zlota-rybka.net/ na karpiszony, jakiś czas temu przeprowadziłem z Danielem debatę, że zamiast relacji LIVE w swoim wątku lepiej jest opisywać łowiska na których się jest i dodawać dodatkowo wpisy w tych wodach, na których łowimy na bieżąco, zobaczymy czy pomysł się uda docelowo Czytam sobie opis i tak się zastanawiam nad jednym, w końcu to jest tam Agroturystyka plus woda, a może @Elvis, @ArekH, @stas1, @Kotwic, @jakub_wr i @mav3rick oraz @Ostap (tylu Was z głowy pamiętam) oraz inni którzy mają ochotę..... spojrzeć na te kwatery tam i zapytać o rezerwację pod Rybomanię? Przy dobrych wiatrach jeśli nie byłoby lodu, można byłoby przetestować nowy sprzęt A może ktoś chętny na feeder lub spinna w niedzielę, ( @Zbyszek, @Łekoń Pasiasty, @Pendra, @Kubik, @Bartek Czarnecki) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Czemu nie tam jeszcze nie macałem wody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 @Grendziu razem z @Bartek Czarneckisnujemy jakies niecne plany wstepnie myslelismy o Czarnym na spina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2016 Author Administrators Share Posted November 24, 2016 Teraz, Kubik napisał: @Grendziu razem z @Bartek Czarneckisnujemy jakies niecne plany wstepnie myslelismy o Czarnym na spina. Też o tym myślałem, nawet o zakończeniu sezonu na łodzi, ale tam na jesieni zbyt dużo porażek doznałem i już sam nie wiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 @Grendziu z rybami tak jest raz biora raz nie. Jak nie pojedziesz to sie nie dowiesz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2016 Author Administrators Share Posted November 24, 2016 Teraz, Kubik napisał: @Grendziu z rybami tak jest raz biora raz nie. Jak nie pojedziesz to sie nie dowiesz. No ba, jak mogę to zawsze w weekend jadę Ostatnio na tą wodę co w tytule @RS jeździ i mi się chwali, że 70cm szczupaki łowi bez zająknięcia.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Możemy jechac na Łekno nie widze problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Mówisz o tym: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1031716176937415&substory_index=0&id=519231898185848 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2016 Author Administrators Share Posted November 24, 2016 2 minuty temu, Elvis napisał: Mówisz o tym:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1031716176937415&substory_index=0&id=519231898185848 Tak, wyzywam Go specjalnie, aby zmotywować do wysiłku. Jakaś dzika woda, rzeka, nie chce. Młody chłopak, a idzie w życiu na łatwiznę, na taką wodę można jechać raz na kwartał, może jak ktoś lubi raz w miesiącu, ale nie codziennie. No ale jak lubi i jest zakochany to co zrobisz z takim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 On kocha ryby i to jest najważniejsze. A to gdzie łowi to jego sprawa. Ja np. chciałbym tak sobie łowić nawet codziennie. I nie zapominaj że jest testerem sprzetu, a tego nie da się robić w wodzie bez ryb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts