stas1 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Moje łowisko ,grubszych ryb znalazłem w necie trochę inaczej łowie ale chciałem Wam pokazać Odre w Centrum prawie Wrocławia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Klimaty masz jak u mnie Warta. Oderka na naszym terenie, jest bardziej okazała. Piękna woda Stachu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 (edited) Arek u nas Odra ma kilka ciągów i kanałów są i szersze odcinki.ale to miejska woda Edited November 24, 2016 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Cholera. Może na emeryturce zwale sie tobie na łeb? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Mieszkam pod Wrocławiem kilka lat Odrę prawie widzę z okien ale jakoś nie mogę się do niej przekonać, może dlatego że jeszcze nie odnotowałem żadnych sukcesów na tej wodzie no i wolę spławik na wodzie stojącej. Może kiedyś przyjdzie lepszy czas. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 Musimy sie tam wybrac to może sie przekonasz do Odry i feedera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 14 minut temu, jakub_wr napisał: Mieszkam pod Wrocławiem kilka lat Odrę prawie widzę z okien ale jakoś nie mogę się do niej przekonać, może dlatego że jeszcze nie odnotowałem żadnych sukcesów na tej wodzie no i wolę spławik na wodzie stojącej. Może kiedyś przyjdzie lepszy czas. Zwalę się kiedyś Stachowi na łeb. Ja ze swoimi armatami. On? I jego pajęczyna. Zjedziemy twój habitat. I wyciągniemy na rzekę. Rzeka, to życie Jakubie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2016 Administrators Share Posted November 24, 2016 6 minut temu, ArekH napisał: Zwalę się kiedyś Stachowi na łeb. Ja ze swoimi armatami. On? I jego pajęczyna. Zjedziemy twój habitat. I wyciągniemy na rzekę. Rzeka, to życie Jakubie. Zabierzesz mnie ze sobą? Pokaże Stasiowi jak można wygrać zawody żywymi robalami 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Darku? Towarzystwo twe, zaszczytem będzie dla mnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 I ja, i ja. Oby sił i kasy wystarczyło, a chętne wybrałbym się w południowe rejony kraju naszego, na rybki, nad różniste rzeczki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts