Jump to content

Proce wędkarskie

elvis
 Share

Recommended Posts

Extra prezentacja Daniel. Piąteczka. Wypiszę sobie tą foremkę u Drapieżców. I tak Dumble Bartkowe i zielona procka Guru chodzi mi po głowie. 
PS. Pieprzu dodajesz do zanęty?   

Też mam proce Guru w głowie i to dwie.
Co do "pieprzu" to nie to. Mam ten mix od jakiegoś czasu i nie pamiętam. Dodatkowo akurat ten do testów był z lodówki. Najprawdopodobniej są to mielone konopie(łupiny).
  • Like 1

29 minut temu, Elvis napisał:

Też mam proce Guru w głowie i to dwie.

Pomarańczową już mam, odchorowałem wydatek. Pora na zieloną. 

• 2 months later...

Dostałem zapytanie od kolegi co do proc Guru, jak z strzelaniem kulami. Kulami niestety nie strzelałem, proce zakupiłem dod ziarna robaki i pellet. 

Ale dla zainteresowanych wykonałem fotkę, jak się prezentują wielkościowo mieszki tych proc, przy Ball Maker 40 mm. Maker, to prezent od Prezia. :D:champagne-2010:

IMG_20170206_091500.jpg

IMG_20170206_091448.jpg

• Like 1

• Administrators

Od 3 sezonów bawię się procami i bardzo sobie chwalę takie nęcenie, zawsze mam dylemat, czy spomb czy proca - jak łowię do 40m odległości to spomb mi nie jest potrzebny :P Gorzej jak podaję do wody robale na dużą odległość, to wtedy mi te kulki rozwalają, no ale gdzieś mam jeszcze bentonit to powinno dać radę. 

Jaki zasięg mają te GURU, bo na zdjęciu są fajne :champagne-2010: Myślę, aby rozszerzyć wachlarz u mnie z procami :P