Norbert Demidziuk Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Zapraszam do Gospodarstwa Agroturystyczne Bartosze gm. Ełk Posiadamy dostęp do jeziora Woszczelskiego w strefie "Natura2000" z linia brzegową ok 200 mb,oddalonego od naszego gospodarstwa 3 km Możliwość łowienia także na jeziorze Sunowo znajdującego się w naszej miejscowości http://agroturystyka.elk.pl PŁACISZ TYLKO ZA NOCLEG!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Proszę jeszcze tylko o info czy zwierzęta mogą przebywać podczas wypoczynku? Nie widzę na stronie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Demidziuk Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 To za każdym razem indywidualnie!!!! my mamy 2 psy!!! i nie będziemy ich zamykać na potrzeby innych psów w 98% nie odmawiamy koszt 15 zł doba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 26, 2016 Administrators Share Posted November 26, 2016 Część Norbert. Ciekawe skąd my się znamy A ryby są? okolice bardzo mocno kojarzą mi się że studiami, niedaleko Ełku przebywałem niemal całe wakacje -złote, najpiękniejsze czasy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Ładnie to wygląda, fajnie że wrzuciłeś taką informację na forum. Trzeba będzie latem pojechać o obejrzeć okolicę, daleko nie mam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Demidziuk Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 Latem to jest stricte turystycznie!! Najlepiej maj czerwiec!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts