Administrators Grendziu Posted November 27, 2016 Administrators Share Posted November 27, 2016 Dość dawno temu powstało kilkanaście projektów koszulek, bluz, polarów i innych przez Cezarego. Z różnych przypadków nie udało Nam się ich wdrożyć do zakładki sklep, może w przyszłości to się uda., Myślę, że w miarę upływu czasu, będą one aktualizowane i dodawane. @Mała proszę jeśli możesz o uzupełnienie wątku z numeracją po kolei. Jaki tam był koszt przesyłki nie pamiętam, to już do uzgodnienia z @HaftDlaCiebie.pl, bo one będą wychodzić bezpośrednio od Cezarego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Fajnie,fajnie. Czekam na w/w projekty wraz z cennikiem. Co, gdzie i jak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Sam haft jest super, gorzej z jakością użytych materiałów. Również czekam na propozycje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Haft pierwsza liga. Bluza spoko. Koszulka po kilku praniach zaczyna robić się fioletowa-spiera się pigment. Ale jaką niespodziankę żona miała jak podczas prania poodrywały się podkładki te białe pod haftem,całe pranie od nowa. Także na pewno na jakąś koszulkę lub dwie bym się skusił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 27, 2016 Author Administrators Share Posted November 27, 2016 Znalazłem taki zestaw w wysłanych wyceny, więc na początek. WYCENA UBRAŃ: 1. Polar Adler 280g - logo przód 70zł - logo przód+tył 85zł 2 .Bezrękawnik Adler -logo przód 60zł -logo przód +tył 75zł 3. Bluza z kapturem damska - Gildan Heavy Bland 50/50 - logo przód 70zł - logo przód +tył 85zł 4. Bluza z kapturem męska – Gildan Heavy Bland - logo przód 65zł - logo przód +tył 80zł 5. T-shirt Keya 205g -logo przód 35zł -logo przód+tył 50zł 6. T-shirt dziecięcy Standard Kid Promostars -logo przód 30zł -logo przód+tył 45zł 7. Bluza rozpinana z kapturem męska 50/50 Glidan Heavy bland - logo przód 70zł - logo przód +tył 85zł 8. T-shirt Premium Promostars - logo przód 40 zł - logo przód+tył 55zł Cena z Nickiem lub bez Nicka jest taka sama, plus jak ktoś będze chciał Fishing Team plus logo plus Nick na plecach Cennik paczek pocztowych: - list ekonomiczny 1 koszulka w paczce 350g) - 4.60 zł - list ekonomiczny 2 koszulki w paczce do 1 kg – 6.50zł - list ekonomiczny 1 bluza w paczce do 1 kg – 9zł - list ekonomiczny paczka do 2 kg – 10.50 zł Cennik kurierska - paczka kurierska płatna z góry do 30 kg – 18 zł - paczka kurierska pobraniowa do 30 kg – 23 zł 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 No i ładnie. Jakieś foty, Jak z wyborem koloru bazowej koszulki czy bluzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 27, 2016 Author Administrators Share Posted November 27, 2016 @cygan786 zmusiłeś mnie do zabawy TYP I - koszulka czarna - pozycja nr 5-6-8 uwaga, ponieważ to dość długo trwa przy projektowaniu, sugeruję aby Fishing Team był pod spodem, co wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 27, 2016 Author Administrators Share Posted November 27, 2016 28 minut temu, Elvis napisał: Sam haft jest super, gorzej z jakością użytych materiałów. Również czekam na propozycje. Te co wybrałem, są spoko, tak mi się wydaję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Pracuj Prezes,pracuj. Tamte też spoko,tylko kolor schodzi. Edited November 27, 2016 by cygan786 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Te co wybrałem, są spoko, tak mi się wydaję Koszulki były spoko. Trochę się sprały i skuliły. Ale bluzy.....Teraz chociaż wiem jakich nie chcę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts