Czesław Czech Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Witam wszystkich serdecznie, właśnie zostało dodane potwierdzenie że największa impreza spławikowa odbędzie się w Wrocławiu, pod moim nosem elita polskiego spławika której będę na pewno kibicował oraz podglądał kunszt szpicy spławika Polski Terminarz Imprez Międzynarodowych i Krajowych na 2017 - aktualizacja 1.12.2016 r. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Niezły harmonogram, szkoda tylko, że większość imprez tak daleko od Mazur. Jak znajdę czas to może pooglądam zawody podlodowe lub te na Orzyszu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Szkoda, że nie mogę tego otworzyć. Tablet nie czyta plików doc. i innych Ps. Czy jest możliwość by plik konwertować do formatu pdf?A może jest jakaś apka do odczytu doc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Dziękuję, już nie potrzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Szybki jesteś, właśnie zacząłem przerabiać plik by był dostępny w pdf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Ściągnąłem apke na androida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Dnia 7.12.2016 o 18:45, Czesław Czech napisał: Witam wszystkich serdecznie, właśnie zostało dodane potwierdzenie że największa impreza spławikowa odbędzie się w Wrocławiu, pod moim nosem elita polskiego spławika której będę na pewno kibicował oraz podglądał kunszt szpicy spławika Polski Terminarz Imprez Międzynarodowych i Krajowych na 2017 - aktualizacja 1.12.2016 r. Hehe mieszkam niecały kilometr od tego miejsca ,będzie na co popatrzeć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 stas1 wiec się zobaczymy na tej imprezie ja jestem co 2 tyg we Wrocławiu, z tego co wiem bierze leszcz tam ;D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 W takim razie do zobaczenia, z leszczem to różnie bywa raz jest raz go nie ma, teraz to trudna woda często sumek niewymiarowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 Dnia 8.12.2016 o 18:23, stas1 napisał: W takim razie do zobaczenia,z leszczem to różnie bywa raz jest raz go nie ma ,teraz to trudna woda często sumek niewymiarowy no proszę cie, tam suma jest od za.... a leszczyk na feeder pod brzegiem go nie ma, tobie nie muszę mówić bo to twoja woda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts