Jump to content

Mazurskie zawody karpiowe wiosną SUWI - "dla Ryb"

suwi
 Share

Recommended Posts

Chętnych na zawody karpiowe wczesną wiosną mam coraz więcej jest już 6 osób więc koszulka DlaRyb Team byłaby mile widziana myślę jeszcze nad jakimś plakatem

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• suwi

30

• Grendziu

11

• Dominik

7

• Ostap

4

• Administrators
Dnia 27.12.2016 o 11:55, suwi napisał:

Chętnych na zawody karpiowe wczesną wiosną mam coraz więcej jest już 6 osób więc koszulka DlaRyb Team byłaby mile widziana myślę jeszcze nad jakimś plakatem

Treść reklamy , dane daty, wyślij mi proszę na priv, Kotwica oddelegujemy do sędziowania jeśli będzie mógł i chciał. Można też poszukać sponsora tej imprezy, ale kto znajdzie na to czas....

znajomym zaproponowałem wpisowe zależnie od wody ale około 80 do 100 zł łowienie i przekąska z piwem a co zostanie to na 1-3 miejsca się rozdzieli symbolicznie . Jednak napiszę jeszcze do Wojtka Warmuza może coś uda się wynegocjować w ramach propagowania ich kulek :)

• Administrators
35 minut temu, suwi napisał:

znajomym zaproponowałem wpisowe zależnie od wody ale około 80 do 100 zł łowienie i przekąska z piwem a co zostanie to na 1-3 miejsca się rozdzieli symbolicznie . Jednak napiszę jeszcze do Wojtka Warmuza może coś uda się wynegocjować w ramach propagowania ich kulek :)

Suwi jeśli mogę to wydzieliłem wątek :champagne-2010:. Reszta propozycji poszła na priv. :D Daleko tam do Was ale nigdy nic nie wiadomo, odwiedziłbym z chęcią studenckie tereny :icon_arrow1:

Dnia 27.12.2016 o 12:05, Grendziu napisał:

Kotwica oddelegujemy do sędziowania jeśli będzie mógł i chciał.

Chętnie pomogę, a zakres pomocy ustalimy w trakcie przygotowań.
Zgaduję, że zawody mogą być w weekend, więc i wolny czas się znajdzie, no chyba że Suwi zaplanował zawody 24-48 godzinne. :D

• Like 1

• Administrators
2 godziny temu, Kotwic napisał:

no chyba że Suwi zaplanował zawody 24-48 godzinne. :D

Myślę, że nawet 60h nie złamie SENSEI Kotwica jeśli będzie doborowe towarzystwo :beer1:

@Grendziu komercja Mario albo Kruklin 

@Kotwic myślałem nad rozpoczęciem w piątek popołudniu a zakończyć po około 24h Ewentualnie sobota od świtu do zmierzchu bądź niedzieli rano Kwestia chęci biorących udział zapytam z 2 czy 3 i na te podstawie podejmę decyzję Wszystkich nie będę się radził bo nic z tego nie wyjdzie :) 

Ogólnie jeśli pomysł się sprawdzi i zawody będą się podobać uczestnikom  w wakacje będzie można zorganizować kolejne dłuższe 3 dni Nie chce wychodzić w przyszłość , aż tak daleko więc nie planuję 

• 2 weeks later...