Administrators Grendziu Posted December 30, 2016 Administrators Share Posted December 30, 2016 Dziś kilka słów od @mav3rick na głównej stronie o jego ulubionej rzeczehttps://dlaryb.pl/portal/news/miłość-od-pierwszego-łowienia-rzeka-nysa-łużycka-r120/ Zachęcam do uzupełniana wątku, oraz Emil jak chcesz i może do zdawania tutaj relacji LIVE czy wyników jak będziesz na tej wodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Może być, tutaj by był zbiór wszystkich zdjęć z Nysy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 30, 2016 Author Administrators Share Posted December 30, 2016 2 minuty temu, mav3rick napisał: Może być, tutaj by był zbiór wszystkich zdjęć z Nysy Ja z Grendziu LIVE zrezygnowałem i jestem na etapie przenoszenia zdjęci i wpisów do wód na których łowiłem. Myślę, że to lepsza promocja wód i przygód, niż siebie samego jako tako Dzięki temu wchodząc na w Ługi Wałeckie czy jezioro Czarne, wtedy mam podgląd właśnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts