stas1 Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 (edited) Panie i Panowie ,były wzloty i upadki były sukcesy i porażki ale idziemy dalej,nasza pasja nas buduje i jest lekiem na cale zło ,życzę by nie zgasła i przynosiła wiele radości w Waszym życiu prywatnym i wędkarskim ,To mój ulubiony filmik i piosenka ,na ten nowy rok dedykuje Wam wszystkim znacie ale posłuchajcie i obejrzyjcie,to kochamy wszyscy Czasami Was zanudzam ale trudno ,tak mam Edited December 31, 2016 by stas1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Lina,sandacza i wielkiego szczupaka Aby ryba była taaaaaaaaaaka Dużej płoci, leszcza i miętusa Aby się cieszyła dusza Suma, węgorza i okonia żeby wędka pękła w dłoniach !!! Złowienia karpia roku Życzę wam w 2017 nowym roku... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 31, 2016 Administrators Share Posted December 31, 2016 Koleżanka nam się super rozpisała, zachęcam do lektury:)https://dlaryb.pl/blogs/entry/136-zimowe-święta/ https://dlaryb.pl/blogs/entry/137-magiczna-noc/ Ja przede wszystkim życzę Wam dużo wolnego czasu i zdrowia w Nowym Roku, abyśmy mogli dalej się rozwijać i cieszyć jak najczęściej naszą pasją. Z jednej strony bardzo się cieszę, że ten roku już się kończy, ciężki i chorowity był, z optymizmem patrzę na Nowy 2017r., oby był lepszy od 2016 to będzie dobrze 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I SUPER UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ. Oby nadchodzący 2017 był dla nas łaskawy pod względem, zdrowotnym, zawodowym i wędkarskim. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Szczęśliwego Nowego Roku 2017. Oby ten nowy był szczególny ,wyjątkowy i bez problemów tych osobistych,zdrowotnych i zawodowych. Oby dał nam radość obcowania z przyrodą tak często jak tego chcemy. Rybnych wód,dużych okazów. I żeby los nam sprzyjał,dał okazję do wspólnych spotkań nad wodą. A ja sobie życzę żebym w końcu Was poznać na żywo. Fundacji-realizacji założonych celów,oby nie brakło sił i zapału. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 No moi drodzy Koledzy i Koleżanki, szampańskiej zabawy dzisiejszej nocy, a w Nowym Roku samej pomyślności, dużo zdrowia i zrealizowania swoich planów i marzeń. Mam nadzieję, że będzie dane Nam się poznać na żywo. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacAir Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Koledzy i Koleżanki , Czystych łowisk , taaaaaaakich ryb oraz wszelkiej pomyślności na wędkarskim szlaku w 2017 roku . 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Napiszę krótko, bo już na imprezie jestem. Szampanskiej zabawy. Nowego Roku bez stresów, ale z sukcesami. I sobie życzę, abyśmy w przyszłym roku znowu spotkali się w takim miłym gronie. ??? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 A ja jeszcze krócej : Oby nam się.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 31, 2016 Administrators Share Posted December 31, 2016 Rozkręcam imprezę, jeny dysk wyskoczył.... :-) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts