Jump to content

Nowy 2017

stas1
 Share

Recommended Posts

Panie i Panowie ,były wzloty i upadki były sukcesy i porażki ale idziemy dalej,nasza pasja nas buduje i jest lekiem na cale zło ,życzę by nie zgasła i przynosiła wiele radości w Waszym życiu prywatnym i wędkarskim ,To mój ulubiony filmik i piosenka ,na ten nowy rok dedykuje Wam wszystkim znacie ale posłuchajcie i obejrzyjcie,to kochamy wszyscy

Czasami Was zanudzam ale trudno ,tak mam

Edited by stas1
  • Like 7

Lina,sandacza i wielkiego szczupaka

Aby ryba była taaaaaaaaaaka

Dużej płoci, leszcza i miętusa

Aby się cieszyła dusza

Suma, węgorza i okonia

żeby wędka pękła w dłoniach !!!

Złowienia karpia roku

Życzę wam w 2017 nowym roku...

• Like 7

• Administrators

Koleżanka nam się super rozpisała, zachęcam do lektury:)

https://dlaryb.pl/blogs/entry/136-zimowe-święta/

https://dlaryb.pl/blogs/entry/137-magiczna-noc/

Ja przede wszystkim życzę Wam dużo wolnego czasu i zdrowia w Nowym Roku, abyśmy mogli dalej się rozwijać i cieszyć jak najczęściej naszą pasją.:champagne-2010:

Z jednej strony bardzo się cieszę, że ten roku już się kończy, ciężki i chorowity był, z optymizmem patrzę na Nowy 2017r., oby był lepszy od 2016 to będzie dobrze :icon_arrow1:

• Like 5

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I SUPER UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ. Oby nadchodzący 2017 był dla nas łaskawy pod względem, zdrowotnym, zawodowym i wędkarskim. 

• Like 6

Szczęśliwego Nowego Roku 2017. Oby ten nowy był szczególny ,wyjątkowy i bez problemów tych osobistych,zdrowotnych i zawodowych. Oby dał nam radość obcowania z przyrodą tak często jak tego chcemy. Rybnych wód,dużych okazów. I żeby los nam  sprzyjał,dał okazję do wspólnych spotkań nad wodą. A ja sobie życzę żebym w końcu Was poznać na żywo. Fundacji-realizacji założonych celów,oby nie brakło sił i zapału.

• Like 4

No moi drodzy Koledzy i Koleżanki, szampańskiej zabawy dzisiejszej nocy, a w Nowym Roku samej pomyślności, dużo zdrowia i zrealizowania swoich planów i marzeń. Mam nadzieję, że będzie dane Nam się poznać na żywo.

• Like 5

Napiszę krótko, bo już na imprezie jestem. 

Szampanskiej zabawy. 

Nowego Roku bez stresów,  ale z sukcesami. 

I sobie życzę,  abyśmy w przyszłym roku znowu spotkali się w takim miłym gronie. 

???

• Like 2