Kubik Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Potrzebuje pomocy w sobote jade na zawody nic dziwnego jak co tydzień. Jednak tym razem jest to łowisko karpiowe w 4h łapie sie około 50-60 kg ryby głównie karpie. Potrzebuje jakaś dobrą baze karpiową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Robert na zawodach się nie znam, ale mi w weekend na komercji szał zrobiła epidemia z konopią FB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 29, 2017 Administrators Share Posted March 29, 2017 8 minut temu, Kubik napisał: Potrzebuje pomocy w sobote jade na zawody nic dziwnego jak co tydzień. Jednak tym razem jest to łowisko karpiowe w 4h łapie sie około 50-60 kg ryby głównie karpie. Potrzebuje jakaś dobrą baze karpiową. A czemu ja nie jadę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 29, 2017 Administrators Share Posted March 29, 2017 Duża ilość konopii gotowanych, dodaj z 2 puszki kukurydzy, zmiel MCKARPIA pellet ochotkę , zrób pyłek i wymieszaj, dodaj robale, jeśli tam są tylko karpie i powinno wyjść Można łowić na feeder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Potrzebuje pomocy w sobote jade na zawody nic dziwnego jak co tydzień. Jednak tym razem jest to łowisko karpiowe w 4h łapie sie około 50-60 kg ryby głównie karpie. Potrzebuje jakaś dobrą baze karpiową.Zawody spławikowe? Zrobiłbym dwie bazy i dwie linie. Jedna to klasyka np.MMM Sonubaits lub coś z Bait-tech ewentualnie Dynamite Baits. Choć ja akurat nic tych zanęt nie mam w tej chwili, No może Bait-tech mam ze dwa rodzaje i z Sonu też mam krill. Zdaje się że masz Ringersa? Dla mnie Bag-up to podstawa lub ta dwu kilowa mieszanka zanęty z pelletem Micro method-mix. Zielona na wiosnę też jest ok. Phil mówił, by ją rozcieńczać z czystą prażoną bułką tartą, bo może być zbyt mocna, choć na zawodach..... W ogóle dałbym trochę mikro pelletów do mieszanki, by karpiszony miały co dłubać w dnie. Oczywiście drobny pellet, konopie, kuku i robaki do strzelania z procy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 6 godzin temu, mav3rick napisał: Robert na zawodach się nie znam, ale mi w weekend na komercji szał zrobiła epidemia z konopią FB. Fb mam wiec jest jakis punkt zaczepienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 6 godzin temu, elvis napisał: Zawody spławikowe? Zrobiłbym dwie bazy i dwie linie. Jedna to klasyka np.MMM Sonubaits lub coś z Bait-tech ewentualnie Dynamite Baits. Choć ja akurat nic tych zanęt nie mam w tej chwili, No może Bait-tech mam ze dwa rodzaje i z Sonu też mam krill. Zdaje się że masz Ringersa? Dla mnie Bag-up to podstawa lub ta dwu kilowa mieszanka zanęty z pelletem Micro method-mix. Zielona na wiosnę też jest ok. Phil mówił, by ją rozcieńczać z czystą prażoną bułką tartą, bo może być zbyt mocna, choć na zawodach..... W ogóle dałbym trochę mikro pelletów do mieszanki, by karpiszony miały co dłubać w dnie. Oczywiście drobny pellet, konopie, kuku i robaki do strzelania z procy. Tak zawody spławikowe. Żadko łapie karpie. Mam dobry dostęp do Dynamite Baits Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts