Administrators Grendziu Posted November 13, 2015 Administrators Share Posted November 13, 2015 Rozpoczynamy dziś przygotowania do samych Euro, wychodzę powoli z "zarazków; więc dziś na spokojnie z dzieckiem i paluszkami w ręku, no może jednym browarem. Mnie dzisiaj najbardziej interesują dwie kwestie: 1. Jak zagramy towarzysko, gdy nie gramy o punkty. Czy naszym gwiazdeczkom będzie się chciało - w końcu ponoć atmosfera w kadrze jest przednia. 2. Jak zaprezentuję się w kadrze młodzież, a w tym : Linetty, Stępiński, Kapustka. Kto ogląda ze mną? Islandia kraj w którym ponoć jest więcej owiec niż ludzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Lubię piłkę, ale szczerze, to Polska reprezentacja mnie interesuje trochę więcej niż przeciętnie. Jak dojadę do domu to zapytam syna (11lat) co o tym sądzi. Jak skład i itd. Dzisiaj on ma pilota. Ja mam weekend !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 13, 2015 Author Administrators Share Posted November 13, 2015 A ja od jakiegoś czasu właśnie przechodzę kryzys z piłką nożną, ekstraklasa jest cienka, nie wywołuje we mnie emocji. A przy reprezentacji pozostał dreszczyk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 13, 2015 Author Administrators Share Posted November 13, 2015 Szczęsny Piszczek-Glik-Szukała- Wawrzyniak Błaszczykowski-Krychowiak-Zieliński-Grosicki Milik- Lewandowski Może nie do końca gramy 1-4-4-2 ale tak to będzie wyglądać. Zaskoczenie to przed wszystkim Szukała, Wawrzyniak... Na plus bardzo ofensywny skład, rozumiem, że testujemy i się zgrywamy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Młody mówi, że jest moc. Damy radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 13, 2015 Author Administrators Share Posted November 13, 2015 Jest, jest - fajnie gramy, możemy ponarzekać trochę na sędziego, nie do końca za karnego, ale za spalone na Lewym już tak. Pazdan za Szukałę, Linetty za Zielińskiego, Boruc za Szczęsnego, Kapustka za Milika i jedziemy z Nimi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Jest dobrze. 1:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 4:2 a wlaśnie miałem pisać 3:2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 13, 2015 Author Administrators Share Posted November 13, 2015 Świetny mecz, mamy Kapustkę mamy potencjał :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Mało brakowało i byśmy umoczyli. Dobre akcje we Francji się dzieją. Masakra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts