Jump to content

Mecz Polska - Islandia

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Rozpoczynamy dziś przygotowania do samych Euro, wychodzę powoli z "zarazków; więc dziś na spokojnie z dzieckiem i paluszkami w ręku, no może jednym browarem.

Mnie dzisiaj najbardziej interesują dwie kwestie:
1. Jak zagramy towarzysko, gdy nie gramy o punkty. Czy naszym gwiazdeczkom będzie się chciało - w końcu ponoć atmosfera w kadrze jest przednia.
2. Jak zaprezentuję się w kadrze młodzież, a w tym : Linetty, Stępiński, Kapustka.

Kto ogląda ze mną? :P

Islandia kraj w którym ponoć jest więcej owiec niż ludzi :)

Lubię piłkę, ale szczerze, to Polska reprezentacja mnie interesuje trochę więcej niż przeciętnie. Jak dojadę do domu to zapytam syna (11lat) co o tym sądzi. Jak skład i itd. Dzisiaj on ma pilota.

Ja mam weekend !!!

• Administrators

A ja od jakiegoś czasu właśnie przechodzę kryzys z piłką nożną, ekstraklasa jest cienka, nie wywołuje we mnie emocji. A przy reprezentacji pozostał dreszczyk :)

• Administrators

Szczęsny
 Piszczek-Glik-Szukała- Wawrzyniak
Błaszczykowski-Krychowiak-Zieliński-Grosicki
                   Milik- Lewandowski

Może nie do końca gramy 1-4-4-2 ale tak to będzie wyglądać.
Zaskoczenie to przed wszystkim Szukała, Wawrzyniak... Na plus bardzo ofensywny skład, rozumiem, że testujemy i się zgrywamy :)

• Administrators

Jest, jest - fajnie gramy, możemy ponarzekać trochę na sędziego, nie do końca za karnego, ale za spalone na Lewym już tak.

Pazdan za Szukałę, Linetty za Zielińskiego, Boruc za Szczęsnego, Kapustka za Milika i jedziemy z Nimi :)