Administrators Grendziu Posted November 14, 2015 Administrators Share Posted November 14, 2015 Czasami tak mam, że popadam w manie kupowania sprzętu wędkarskiego, jak już sobie coś ubzduram coś fajnego to nie ma zmiłuj. Tak też było przy zakupie NASH H-GUN OVAL BROLLY, najpierw miał to być zwykły parasol, potem coś więcej i więcej, a na końcu wyszła broll-ka. Uważam ją do swojego łowienia jako optymalną, zasiadki nad wodą moją nie trwają przeważnie więcej niż 48h, więc jednym pociągnięciem ręką mam zarówno schronienie przed wiatrem, słońcem jak i przed deszczem, tyle co przez 24h jak mi się zachcę to idę na małą drzemkę. Niestety wraz, z kolejnym gadżetem miejsca w aucie brakuje, czy to już czas na Camper-a? Oby nie Parasol czy Broll-y a może namiot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Ja w tym roku wyposażyłem sie w taki lekki,zajmujący mało miejsca brolly. Dodatkowo zakupiłem też parasol,ale głównie ze względu na zawody wędkarskie w których od czasu do czasu startuję. Parasol jest wygodniejszy przy aktywnym wędkowaniu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Posiadam parasol z dopinanym bokiem . Jest świetny wiele nocek pod nim spędziłem sam czy z teściem i żaden wiatr deszcz czy słońce nam nie psuły zasiadki . Namiot hmm jeżeli jedzie się na więcej jak 2 noce warto mieć żeby wieczorem wyprostować gnaty jak ktoś pilnuje sprzętu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Sezon zimowy to zakupyyyyy Na mojej liście jest parasol. Duży i tani. Nie musi być na wiele kat, bo wolę 3-2 tanie, zamiast jednego drogiego. No, ale tani, nie znaczy zupełnie zły. Macie jakieś pomysły na parasol z osłoną 2/3 (taki, jak pokazywał Suwi)? Co z tej taniochy jest najlepsze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Dominik polecam ci ten http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popengallery.php?kind=0&parent=24019&id=51488 Mam go pare lat i sobie chwale przeciwdeszczowy , przeciwsłoneczny w razie potrzeby . Koniecznie kup sobie jeszcze sztycę http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popengallery.php?kind=0&parent=99799&id=57486 Polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Ja osobiście posiadam jaxon kosztuje około 180 Kolega ma kongera i te jest dobry cena równie około 180 Przy zakupię patrzę na materiał aby nie był mocno prześwitujący bo może puszczać wodę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 No właśnie chcę taki solidniejszy. Wiem, że mając 200 PLN w ręku można już powybrzydzać. Konger ogólnie jest całkiem fajny. Ten Maćka też, ale nie wiem jaka to marka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Jaxon ma podwójne szwy jest podgumowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 (edited) a 200 ten jest fajny Oglądałem go i jest naprawdę OK Edited December 12, 2015 by suwi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 22, 2016 Author Administrators Share Posted December 22, 2016 Fotel, łóżko, namiot, torby i pokrowce... I na końcu domek nad samą wodą. Ehh, skarbonka bez dna :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts