Jump to content

Parasol, brolly, namiot, Camper coś jeszcze

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Czasami tak mam, że popadam w manie kupowania sprzętu wędkarskiego, jak już sobie coś ubzduram coś fajnego to nie ma zmiłuj.

Tak też było przy zakupie NASH H-GUN OVAL BROLLY, najpierw miał to być zwykły parasol, potem coś więcej i więcej, a na końcu wyszła broll-ka.

Uważam ją do swojego łowienia jako optymalną, zasiadki nad wodą moją nie trwają przeważnie więcej niż 48h, więc jednym pociągnięciem ręką mam zarówno schronienie przed wiatrem, słońcem jak i przed deszczem, tyle co przez 24h jak mi się zachcę to idę na małą drzemkę.

Niestety wraz, z kolejnym gadżetem miejsca w aucie brakuje, czy to już czas na Camper-a? Oby nie :)

Parasol czy Broll-y  a może namiot? 

IMG_8121.JPG

Ja w tym roku wyposażyłem sie w taki lekki,zajmujący mało miejsca brolly. Dodatkowo zakupiłem też parasol,ale głównie ze względu na zawody wędkarskie w których od czasu do czasu startuję. Parasol jest wygodniejszy przy aktywnym wędkowaniu. e7ede750c70f85705a7592a9dec5d8e0.jpgfcd1af4afba73e0e70fb889cbafd5013.jpg43fdccf41d5a07620e712cb6cb7fdde0.jpg05bffdf0ab053a830fc8b870805e4a0c.jpg

• Like 1

Posiadam parasol z dopinanym bokiem . Jest świetny wiele nocek pod nim spędziłem sam czy z teściem i żaden wiatr deszcz czy słońce nam nie psuły zasiadki . Namiot hmm jeżeli jedzie się na więcej jak 2 noce warto mieć żeby wieczorem wyprostować gnaty jak ktoś pilnuje sprzętu .

parasol-z-bokami-oslona-konger.jpg

• 4 weeks later...

Sezon zimowy to zakupyyyyy :) Na mojej liście jest parasol. Duży i tani. Nie musi być na wiele kat, bo wolę 3-2 tanie, zamiast jednego drogiego. No, ale tani, nie znaczy zupełnie zły. Macie jakieś pomysły na parasol z osłoną 2/3 (taki, jak pokazywał Suwi)? Co z tej taniochy jest najlepsze?

Ja osobiście posiadam jaxon kosztuje około 180

Kolega ma kongera i te jest dobry cena równie około 180

Przy zakupię patrzę na materiał aby nie był mocno prześwitujący bo może puszczać wodę.

No właśnie chcę taki solidniejszy. Wiem, że mając 200 PLN w ręku można już powybrzydzać. Konger ogólnie jest całkiem fajny. Ten Maćka też, ale nie wiem jaka to marka.

• 1 year later...
  • Administrators

Fotel, łóżko, namiot, torby i pokrowce...  I na końcu domek nad samą wodą. Ehh, skarbonka bez dna :-)