Adeptus Posted March 9, 2018 Report Share Posted March 9, 2018 Lin toulubiona yba niejedego z Was. W tym sezonie chcę spróbować swoich sił. Wiosna to świetny okres na Lina ale ja zawsze polowałem na niego w wakacje, głównie przez to, że wtedy działkuję i mam blisko na dziekie jeziorka. Zapraszam do przeczytania artykułu Adrina. Co myślicie o jego metodach? To taki zarys właściwie ale ładnie zebrane do kupy i od czegoś trzeba zacząć kreować plan.https://www.fishing-book.com/articles/wczesnowiosenne-liny-na-feeder Na czym oprzeć taktykę? Najpierw chcę udac się parę razy nad wodę i poszukać miejsca. Jak złowię w jednym miejscu parę linów to potem będę tam długotrwale nęcił i w tym miejscu łowił. Jak Wy nastawiacie się na lina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 5 Administrators Report Share Posted February 5 @christhof70 wątek dla Ciebie 😂😂😂 cały dzień czytania💩 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts