Kotwic Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 W tym wątku prowadzona będzie ewidencja połowów : Wirtualnych Mistrzostw Fundacji dlaRyb. Suma punktów w tabeli dotyczy wędkarza a nie konkretnego połowu. Suma punktów będzie każdorazowo podawana przy pierwszym wpisie danego wędkarza (w roboczej, miesięcznej tabeli). Punkty naliczam za każdy przekroczony centymetr na miarce, zaokrąglając w dół. W podsumowaniu miesięcznym lista zostanie uporządkowana w hierarchii malejącej. Marzec 2019 r. . Kwiecień 2019 r. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 21, 2019 Administrators Share Posted March 21, 2019 @Kotwicrozumiem, że przejmuesz obowiązki sędziego, a ja ogarniam resztę Dziękuje. Mam nadzieję, że będziesz systematyczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 2 godziny temu, Grendziu napisał: @Kotwicrozumiem, że przejmuesz obowiązki sędziego, a ja ogarniam resztę Dziękuje. Mam nadzieję, że będziesz systematyczny Postaram się poprowadzić dokumentację. W miarę możliwości będę aktualizować tabele połowów/wyników. Po zakończeniu miesiąca zrobię zestawienie i umieszczę je poniżej właściwego miesiąca.Jeśli to możliwe, to proszę o podawanie informacji: - data połowu i godzina połowu (jeśli nie ma tego na zdjęciu), - czas połowu, - łowisko, najlepiej nazwa albo przynajmniej: jezioro, rzeka, staw, zbiornik zaporowy, (jeśli ktoś nie chce podawać nazw, to proszę wysłać na PW do mnie, nie będą ujawniane, ale ja będę miał dane do porównań), - ryby złowione dodatkowo, nie objęte zawodami (będę miał dane do porównań), - metoda połowu: spławik, grunt, spinning, mucha, morze. Oczywiście, wszelkie błędy i omyłki zgłaszać niezwłocznie. Ludzka rzecz błądzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 A kto jest liderem? Będzie wiadomo, czy trzeba samemu liczyć? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Podobno Grendziu siatą przejechał po Nienawiszczu i dlatego udalo mu się dorwać te dwie punktowane płoteczki Ale siatką też trza umiec łowić. Wędką to każdy głupi potrafi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 21, 2019 Administrators Share Posted March 21, 2019 9 minut temu, Dominik napisał: A kto jest liderem? Będzie wiadomo, czy trzeba samemu liczyć? Hmmm. Może bede liczyć na bieżącą tam, a @Kotwicmnie skoryguje jakby co i tu będzie podawał, bo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Przed chwilą, Grendziu napisał: Hmmm. Może bede liczyć na bieżącą tam, a @Kotwicmnie skoryguje jakby co i tu będzie podawał, bo.... Ale ja powaznie pytam. Skoro to jest jakas rywalizacja, to trzeba ustalic kto jest 1, a nie zwyczajnie raportować kto, gdzie i kiedy łowił. Jak tak chcecie, to podrzuce Wam mój rejestr pod koniec roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 10 minut temu, Dominik napisał: A kto jest liderem? Będzie wiadomo, czy trzeba samemu liczyć? A kysz Demoniku niedobry. Na poważnie. Jeśli uważacie, że warto na bieżąco podliczać kto jest liderem, to proszę pisać śmiało. Postaram się potestować, czy kopiowanie tabel z Exela zachowuje "kolorowe" komórki. Bo samo dodanie kolumny "suma punktów" to żaden kłopot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 21, 2019 Administrators Share Posted March 21, 2019 3 minuty temu, Kotwic napisał: A kysz Demoniku niedobry. Na poważnie. Jeśli uważacie, że warto na bieżąco podliczać kto jest liderem, to proszę pisać śmiało. Postaram się potestować, czy kopiowanie tabel z Exela zachowuje "kolorowe" komórki. Bo samo dodanie kolumny "suma punktów" to żaden kłopot. Bo to loguję się Pan codziennie i dajesz kolego na bieżąco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 Poprawiłem tabelę, mam nadzieję, że teraz jest bardziej wyrazista . Zgłaszać sugestie i uwagi, bo jak zablokuję wątek, to tylko w "Hyde Park" pozostanie swoboda wypowiedzi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts