Administrators Grendziu Posted December 11, 2015 Administrators Share Posted December 11, 2015 Wczoraj przeczytałem w Koszalinie czekając na wizytę u lekarza świetny artykuł o działaniach jednego z moich ulubionych aktorów. Pan Wiktor Zborowski oprócz tego, że jest wędkarzem wspiera czynnie ekologię. Ponoć zaprzestał zbierania grzybów na rzecz zbierania śmieci, chodząc swoimi ścieżkami. (mam nadzieję, że za zassanie fotki mi się nie oberwie, w końcu promuję pozytywny wizerunek ). Pomysłu gratuluję i zachęcam do naśladowania. Wpisujcie w tym wątku inne osoby z pierwszych stron gazet, ekranów tv, których lubicie, a łowią ryby i są godne promocji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Jeśli się nie mylę to prof. Zbigniew Religa (śp) był zapalonym wędkarzem. Dobry człowiek to i ciekawe hobby miał. Znany satyryk Krzysztof Daukszewicz też ryby łowić lubi. Zaangażował się nawet mocno, bo w ostatnich czasach jest wpółużytkownikiem ciekawego jeziora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 I ponoć całkiem ciekawe za nie ma opłaty? To tylko plotka z sieci! Ktoś wie więcej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 http://www.lajs2000.pl/cennik/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Zbój Dominik był szybszy z linkiem, więc dorzucę tylko kilka słów komentarza. Ceny są takie, jak sobie życzy użytkownik rybacki. A użytkownik rybacki ustala je na różnych zasadach: dostępność i masówka, elitarność i drożyzna itd. W sumie to temat na nowy wątek i ciekawą dyskusję (chyba to wydzielimy i założymy nowy wątek). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts