Administrators Grendziu Posted December 27, 2015 Administrators Share Posted December 27, 2015 Na sprzedaż feeder marki Trabucco - wędka ma długość 390cm ciężar do 90g. Kupiłem w Centrum Wędkarstwa w lipcu lub sierpniu w Poznaniu, może z 4/5 razy na rybach, wyciągnęła kilka leszczy i z trzy kaprie do 3 kg - fajna praca całej wędki. Stan jak nowy. Opis dodatkowy znajdziecie tutaj:http://skleptrabucco.pl/trabucco-sygnum-txl-supreme-feeder-390-mh-90g/ W skład wchodzą trzy szczytówki. Cena rynkowa waha się od 350 - 380zł ja chcę 249zł plus koszt przesyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 29, 2016 Author Administrators Share Posted March 29, 2016 Obniżka do 200zł plus przesyłka. Ten kij był może z 5 razy nad wodą. Czas sprzedaży do 3 kwietnia, jeśli nie znajdzie się kupiec dam ją ojcu na imieniny. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Tatko się ucieszy,a i pożyczyć będziesz mógł na Wartę Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Czy to jest ta, ktorej nie mogłeś znaleźć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 29, 2016 Author Administrators Share Posted March 29, 2016 36 minut temu, stas1 napisał: Tatko się ucieszy,a i pożyczyć będziesz mógł na Wartę Jest w garażu w oryginalnym opakowaniu Trabucco - wybacz kolego, ciemno było, człowiek jakiś "zmęczony" po targach był Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 12, 2016 Author Administrators Share Posted April 12, 2016 Dnia 29.03.2016 o 22:02, stas1 napisał: Transakcja zrealizowana. Wątek zablokowany i przeniesiony do archiwum Swoją drogą handel zaczyna kwitnąć na forum @stas1 sorry coś mi się tutaj pomieszało, stąd Twój cytat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts