stas1 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Przy delikatnym kijaszku (mój fish),na kanale Odry stosuje z powodzeniem 10gr czasami 20gr ,W wielu miejscach w sezonie woda prawie stoi,jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 10, 2016 Administrators Share Posted January 10, 2016 8 minut temu, stas1 napisał: Przy delikatnym kijaszku (mój fish),na kanale Odry stosuje z powodzeniem 10gr czasami 20gr ,W wielu miejscach w sezonie woda prawie stoi,jest ok A jaki masz model tego delikatnego "kijaszka"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Daiwa d fish z dorobioną cieniuśką szczytóweczką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 10, 2016 Administrators Share Posted January 10, 2016 35 minut temu, stas1 napisał: Daiwa d fish z dorobioną cieniuśką szczytóweczką Jak się spisuję? Mam mega słabość do kijków DAIWA - co do kołowrotków, też pewnie bym miał, ale ta najwyższa półka boli po kieszeni i nie dałem się jeszcze wkręcić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 (edited) Dla mnie bajka,koszt zapłaciłem 120 zł,nie rozstaje się z nim,największy lech 61cm,karpiki spoko pięknie pracuje pod rybką polecam każdemu choć mało kto chce w ten kijek uwierzyć,bo tani Edited January 10, 2016 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 10, 2016 Administrators Share Posted January 10, 2016 Na blogu napisałem coś takiego"Pierwszy z nich to ultra delikatny Mitchell Avocet Winckle Picker gdzie jego gramatura to 5-15g, oraz Tuberttini Telica 11st 10-40g z tym drugim wstrzymuję się do targów w Poznaniu, ponoć mają być nowsze modele, będzie okazja dotknąć, przetestować na sucho. Tuberttini ma też służyć mi do method feeder.Kto wie, może jeszcze podczas Rybomanii zmienię zdanie i w szale zakupowym zauroczę się czymś innym, ale mniej więcej takie są moje plany na rok 2016 - delikatnie i finezyjnie jeśli będzie to tylko możliwe, ultra lekki Mitchell vs Tuberttini. " I nie wiem czy tego słowa dotrzymam - Daiwa d Fish jest pokusą - Tubertitini mi przypasił jak miałem w ręce model Andrzeja, a na Rybomanii ma być nowy model - więc bądź mądry i pisz wiersze. Na pewno chcę mieć dwa kijki do testów - jeden ultra delikatny picker, drugi ala Quvier - co wybrać, boli głowa Staś do ilu jest d Fish i na jaką szczytówkę wymieniłeś? (oglądam własnie katalog DAIWA na rok 2016 i jeszcze do feederów nie doszedłem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Powiedziałbym że to quiwer do 40 max 50gr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 10, 2016 Administrators Share Posted January 10, 2016 1 godzinę temu, stas1 napisał: Powiedziałbym że to quiwer do 40 max 50gr Przejrzałem cały katalog Daiwa tutaj, ale nie widzę d Fish, ponawiam pytanie, Stasiu używasz specjalnej bardziej miękkiej szczytówki czy specjalnej? Ile ma oz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 (edited) Nie znam się na katalogach,wiem że to kij ze szkockiej dystrybucji. Do tego kijka dorobiłem bardziej miękką szczytówkę,oryginalna jest ciut sztywna dlatego stosuję ja rzadziej gdy nastawiam się na wieczorne leszcze Edited January 10, 2016 by stas1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts