Administrators Grendziu Posted January 16, 2016 Administrators Share Posted January 16, 2016 Może trochę na wyrost wątek, ale nigdy nie mów nigdy... Kilka lat temu namówiłem dziewczynę, moich rodziców na wyjazd do Norwegii na dwa tygodnie. Miał być swoisty podział, jeden dzień z ojcem na łódce spinning, drugi dzień rodzina - zwiedzanie Skandynawii. Już witałem się z gąską, już kupowałem bilety, robiłem rezerwację domków... I na końcu wylądowałem na słonecznej "bezrybnej" Majorce Plany były szerokie, co roku gdzieś, łącznie z Laponią, Syberią, Hiszpanią, Włochami, Francją itd. I co roku odwlekam, i co roku mówię sobie za rok. Ale w 2017 mam 40lat i zrobię wszystko aby wyjechać. Ktoś chętny? Bo mnie znudziły się już podróże z wędką palcem po mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2017 Author Administrators Share Posted February 9, 2017 Zmieniłem właśnie tytuł i odświeżam wątek. Jest Nas na forum ilu jest, ale ktoś może będzie miał podobną fantazję do mojej i się uda pomysł zrealizować. Uwaga na takie wycieczki trzeba mieć czas około 2 tygodnie... Pytanie czy rodzina puści? Kasa to osobny temat, ale do "zapięcia". Jeszcze gdy miałem RIB-a, wpadłem na pomysł zwiedzania Polski, mimo chęci niestety nie udało się. Plan był prosty. Start np z Konina rzeką Warta i spływ prądem do rzeki Odra w Kostrzyniu nad Odrą, odbicie w Wolinie przy Zalewie Szczecińskim na Zalew Kamieński rzeką Dziwną - meta w Kamieniu Pomorskim. Dziennie do pokonania byłoby około 30-50km. Do dogrania umówione wcześniej miejsce postoju na nocleg. Ilość osób 3-4 - jedna wymienna codziennie musiałaby dojechać autem na wskazany adres oddalony o np 30km, zrobić jakieś drobne zakupy. Reszta płynie po naszej pięknej, cudownej Polsce i podziwia przyrodę z wędką. Oferta skierowana do spinningistów, ale czemu też nie dla feederowców, którzy każdego dnia w innym miejscu mogliby się zmierzyć z rybami.Termin maj-sierpień do uzgodnienia. Kto wchodzi do zabawy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts