Administrators Grendziu Posted January 24, 2016 Administrators Share Posted January 24, 2016 Jak dla mnie to nowość, chyba, że nie wszystko widziałem. Opis i zdjęcie tutaj - http://carpmaster.org/pl/home/717-koralik-zderzakowy-firmy-ngt.html Może i się sprawdzi na płytkich, komercyjnych łowiskach, kto wie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Ja już kiedyś widziałem spławik chyba Sensasa, z koszyczkiem do robaków na dole. Chyba w Dacathlonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Jak dla mnie to bzdura. Jakie trzeba by mieć wyczucie w ręku by jednakowo taki spławik doważyć zanętą. Darku proszę. Nie róbmy wody z mózgu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 24, 2016 Author Administrators Share Posted January 24, 2016 Przed chwilą, ArekH napisał: Jak dla mnie to bzdura. Jakie trzeba by mieć wyczucie w ręku by jednakowo taki spławik doważyć zanętą. Darku proszę. Nie róbmy wody z mózgu? Wrzuciłem jako nowość, bo nigdy nie widziałem, też nie napisałem, że mnie to przekonuję Maks to do 1,5 metra pewnie można rzucać i łowić - sam opisałem w innym wątku, że wolałbym połowić ryby - karpie na komercji z powierzchni przy użyciu spławika wodnego, ale to coś innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Racja. Moje odniesienie imienne było nie na miejscu. Pomyliłem z działem zamkniętym. Przepraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 24, 2016 Author Administrators Share Posted January 24, 2016 Przestań, za długo Ciebie znam. To nie pierwsza randka aby się przepraszać - żart - (sorry nie mogłem się powstrzymać) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts