Administrators Grendziu Posted January 25, 2016 Administrators Share Posted January 25, 2016 Długo się zastanawiałem zanim zakupiłem pierwszy raz produkt firmy Nash, ano bo najtańsi nie są w sumie. Pierwszy mój zakup to Ballmaker Nash o średnicy 60mm - taki przyrząd do formowania kul... Później z bólem głowy kupiłem parasol, a w "brolkę" i nie żałuję - jest rewelacyjna i z czystym sumieniem mogę ją każdemu polecić: No a, że o nowościach nowa, to zaprezentujemy specjalną edycję "cytrynek" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Ile ten półnamiot kosztuje? Wygląda kozacko. Widziałem go na filmie Kevina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 27, 2016 Author Administrators Share Posted January 27, 2016 2 godziny temu, Ostap napisał: Ile tan półnamiot kosztuje? Wygląda kozacko. Widziałem go na filmie Kevina 500zł - ale było warto!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Pół dnia pracy znaczy się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Ja polecam z nasha materiały przyponowe : armourlink to miękka tonąca plecionka combilink plecionka w otulinie chod-link to materiał do sztywnych przyponów polecam również micro krętliki z oczkiem są super przy malej wielkości sporo wytrzymują no i pastę wolframowa wiem nash nie jest najtańszy ale jakościowo to F1 dla porównania powyższe materiały czy to z foxa , kordy chodzą w podobnych cenach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Author Administrators Share Posted March 10, 2016 Ahhh te nowości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 The key są już u mnie na wyposażeniu wraz z dubelsami pop up the key, szeregiem kulek 10 mm w tym cytrusowe te najnowsze - potestuję je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Author Administrators Share Posted March 10, 2016 Maciek czekam na recenzję, bo chcę się skusić na te kulki. Lubię naturalne zapachy, śmierduchy rybne i inne, bardziej niż te wszystkie owocowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 23, 2016 Author Administrators Share Posted March 23, 2016 Dnia 10.03.2016 o 18:33, MjMaciek napisał: The key są już u mnie na wyposażeniu wraz z dubelsami pop up the key, szeregiem kulek 10 mm w tym cytrusowe te najnowsze - potestuję je. @MjMaciek napisałeś w innym wątku, że na Nasha kulki połowiłeś, a na Tandem Baits nie, które Nasha są skuteczne. Ja mam jakieś mini pomarańczowe ale nigdy brania nie miałem niestety. Przyznam, że potrzebuję dużych kulek na grubą rybę, nie chcę ich kupować "sto naście" rodzajów tylko 2/3 w tym sezonie. Na bank chcę te na filmie wyżej, ale jakie inne... Sam nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Pisałem o liguidach z nasha mam sprawdzony i łowny. Co do kulek w tamtym sezonie testowałem serię instat http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/nash-przynety-instant-action-g4-a277-p2434-k16113.html i polecam przepis według innego znanego łowcy z innego forum - kulki nash instant kryl & crab zalane liguidem drenan crylowym tylko sobie powierć kulki przed zalaniem . Ta mieszanka jest super fajnie biorą na nie karpiszony. Teoderi tylko ciepła woda Czekoladowe - zero the key testy przede mną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts