Administrators Grendziu Posted January 27, 2016 Administrators Share Posted January 27, 2016 Dziś robię porządki późno zimowe lub jak kto chce wczesne wiosenne. Do ręki na początek wpadł mi kołowrotek Dragon Maxima FR1040i. Mam go około 8/10 sezonów (w zasadzie różne trzy wielkości tego modelu są pomiędzy mną i ojcem). Na jesieni poprosiłem ojca aby mi go ponownie przywiózł, będę używał jako rezerwowy lub jako na stałe zamontowany przy zestawie gruntowym. Na trzy sztuki ciężkiego mielenia gruntowego przez lata, te kręciołki nigdy mnie nie zawiodły, POLECAM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Mam 4 czarnuchy z lat 90 i dla mnie są lepsze niż nowe wynalazki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 27, 2016 Author Administrators Share Posted January 27, 2016 11 minut temu, Ostap napisał: Mam 4 czarnuchy z lat 90 i dla mnie są lepsze niż nowe wynalazki Czarnuchy czyli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Szimano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Kolego Darku skoro Ty nie wiesz co to jest czarnuch to mnie ręce opadają Dobrze że Daniel czuwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 27, 2016 Author Administrators Share Posted January 27, 2016 52 minuty temu, Ostap napisał: Kolego Darku skoro Ty nie wiesz co to jest czarnuch to mnie ręce opadają Dobrze że Daniel czuwa Ja tam slangiem warszawskim nie rzucam, jestem Pyra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Pyra to chciałbyś być Ty podpyra jesteś 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 3 godziny temu, Ostap napisał: Kolego Darku skoro Ty nie wiesz co to jest czarnuch to mnie ręce opadają Dobrze że Daniel czuwa Ot paskudni rasiści, czarność widzą monotonnie. Aż musiałem sprawdzić, czy ten kołowrotek z lat 90' jest mniej czarny niż wasze Shimano, czy to po prostu dobry DAM (Quick). Teraz pytanie, czy ja przegapiłem moment gdy ktoś ustalił co jest "czarnuchem", czy po prostu więcej Shimano Baitrunner pozostało, stąd takie podejście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 A mi się wydaje, że w takim dziale, swoje opisy warto by poprzeć jakimiś fotkami. Troszkę wysiłku koledzy. Skoro to ma być rozwojowo? To niech nasi młodzi koledzy choć na foto zobaczą o co staruchom chodzi. Podanie pewnych parametrów ,by je było można porównać z teraźniejszymi też by nie zawadziło. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Masz rację Arku, fotki to i obrazek i treść. W wolnej chwili uwiecznię sprzęt o którym mówię. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts