Artur Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Co dajecie do koszyka lowiac na feedera? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Bogaty kocioł Arturze! I to na tą zimową wodę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 30, 2016 Administrators Share Posted January 30, 2016 Pierwsze trzy zdjęcia to mniej więcej to co daję do koszyczka pod względem koloru i "mięska". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Ale ma to się nijak Darku do mojego pytania. Więcej szczegółów. Plizz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 30, 2016 Administrators Share Posted January 30, 2016 49 minut temu, ArekH napisał: Ale ma to się nijak Darku do mojego pytania. Więcej szczegółów. Plizz To co Panowie, zdradzamy w tym wątku idealne swoje mikstury??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Pogadamy po jutrze. Ja nie mam tajemnic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 30, 2016 Administrators Share Posted January 30, 2016 8 minut temu, ArekH napisał: Pogadamy po jutrze. Ja nie mam tajemnic. Zaczynaj Panie - też nie ma tajemnic Wiem Ale to chyba na nasze spotkanienindywidualne? By obgadać co i jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 To dobry plan. I nikt potem nie da ciała? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 31, 2016 Administrators Share Posted January 31, 2016 23 minuty temu, Grendziu napisał: Zaczynaj Panie - też nie ma tajemnic Wiem Ale to chyba na nasze spotkanienindywidualne? By obgadać co i jak? Ja pisałem o zanętach i ich przygotowaniu co dokładnie dodaję - nie ma problemu z tajemnicami Dobra zacznę jako pierwszy z zanętą. Skład najbardziej łownej zanęty ostatniego pięciolecia wg mnie:1. Pinka i białe robale od 10-30% - czym więcej tym lepiej. 2. Konpie gotowane od 10-20% - tutaj nie można przegiąć, należy też pamiętać, że niby to jest przysmak wszystkich ryb karpiowatych, ale leszcze nie za bardzo lubią ten przysmak, za to link, karp, czy płotka - uwielbiają. Dodaję także prażone konopie mielone z piekarnika, świetnie się uwalniają z zanęty - ale nie wolno ich za mocno uprażyć, bo efekt spalenizny i intensywności tego zapachu także nie służy. 3. Kopromelasa do 10 %. 4. Granulat halibut i fish mix firmy Traper do 30% - czasami rybki tylko to zjadały... 5. Zanęta bazowa: Dragon ochotka czerwona do 30 %. 5. MIX Dip: banan, ananas, ochotka - McKarp od 2-5 %. Stosuję też ziarna jak jest cieplej: kukurydza, pszenica, łubin - pomniejszam wtedy ilość zanęt bazowej. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Giant river lub bream ,pinka martwa,kopromelasa,mielone wafle z lodziarni,kukurydzka,przyprawa do piernika,troch gliny na wstępne nęcenie,Dodatkowo dodaje method mix Trapera hemp.Obowiązkowo pieczywo fluo dużo pieczywa fluo.Całość dipowana Lorencowym Breamem To mój numer jeden na kanały,podpatrzony z tego filmu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts